Anmeldelser Burger

Paparazzi på Luna’s Diner

IMG_7060

Paparazzi-pigen

Jeg tager mange billeder af mad. Så mange at mine venner er begyndt at tage billeder af mig, der tager billeder af mad. Instagram-sangen – hvor lidt jeg end bryder mig om det – passer lidt for pinligt lidt for godt på mig. Øv. Men derfor var én af grundene til at jeg startede denne blog også bl.a. at spare mine venners feeds for alt for meget foodstagramming.

I hvert fald er titlen på Luna’s Diners burger-platte ret passende for dette blogtema, og udover den ellers ret væsentlige pointe i at få lov at smage tre burgers på én gang, så faldt valget onsdag aften altså på Luna’s Paparazzi.

Burger-trioen blev serveret rigtig fint på stribe med hvidløgsmayo, syltet agurk og fritterne i en friturekurv på siden. Og så er det jo bare om at starte fra en ende af.

Lunken servering

Den første variant var mexicansk med guacamole og jalapaños, den næste en klassisk BBQ/bacon og den sidste blev serveret med spejlæg og ost. Den mellemamerikanske variant startede fint med et spicy touch og guacamolen gav et fint friskt pust. Herefter blev det dog lidt ensformigt og desværre også tørt. De tre 90g burgerbøffer havde ikke meget saft og kraft og var samtidig stegt til små kugler som gjorde opbygningen af burgeren umulig at spise uden at splitte det hele ad.

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Det går mig på, når der ikke bliver kræset mere for en så vigtig en del af burgeren, som bøffen er, så det trækker unægteligt ned når disse er både karakterløse og kedeligt “kødtørre”. Yderligere var serveringen desværre ikke rigtig varm.

Pomfritterne smagte fint krydret, men var modsat burgerne ikke sprøde nok, og så blev man hurtigt træt af det barbeque-krydderi, som de måske havde fået lidt for meget af. Dippen var fin og dejlig hvidløgsstærk.

Til maden fik vi Luna’s hjemmegjorte isthe, som desværre smagte lidt for syntetisk.

Kvantitet på bekostning af kvalitet

Alt i alt en lidt kønsløs oplevelse, som måske skyldes deres forsøg på at favne for meget med tre burger-varianter, – som egentlig ikke var ret varierede. Hvis man samtidig tager deres noget omfattende menukort i betragtning, kan man måske godt anklage dem for at ville lidt for mange ting på én gang. Når jeg igen besøger Luna (det er bestemt ikke udelukket), så vil jeg gerne se hvordan de klarer deres Classic Cheeseburger. En Paparazzi bør i hvert fald kun vælges for det sjove i at få serveret tre burger på én gang.

Pris: 169 kr

Opsummeret

Idéen med de tre burgervarianter er fin og tiltalende, når man har svært ved at beslutte sig, og i teorien er de tre varianter også godt udvalgt. Men det er desværre svært at komme uden om de lunkne burgerboller, tørre bøffer og bløde fritter, og godt nok er der meget mad, men en pris på 169 er simpelthen for høj!

Find vej

Find Luna’s Diner på Sankt Annægade 5 eller på deres hjemmeside her.

Paparazzi på Luna’s Diner2.5Pigen2013-03-13 13:31:45Luna’s Diner har (måske for?) mange burger-varianter. Med Paparazzi kan man få lov at smage tre slags på én gang – men burgerne mangler kant og blev tilmed serveret kolde.

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    For meget af det gode på Luna's Diner - Pigen & Pomfritten
    10/03/2014 at 21:34

    […] har anmeldt Luna’s Diner før – faktisk flere gange. Både en burger på Luna på Christianshavn og en anden burger på Luna på Vesterbro. Og jeg har begge gange klandret Luna for at ville lidt […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.