Burger

Vent, er pomfritpigen nu (også) blevet vegetar!?

Skal jeg være ærlig, havde jeg aldrig selv troet, at det skulle komme dertil. Jeg har i årevis lettere skadefro hævdet, at jeg da hellere helt ville undvære burgere end at skulle spises af med “burgerbøffer” på rødbederåkost og squashmos. I ved, de dér våde, miljørigtige klatkager, der muligvis giver dig god samvittighed, men også en ret dårlig smag i munden.

Så jeg havde egentlig forberedt mig på, at det snart var på tide at slukke fritøsen og lukke bloggen ned – indtil jeg blev introduceret for Jaggers vegetarburger.

Med en sprød og saftig kikærtebøf i midten smager denne veggie burger som et lille kærlighedsbarn af en durum med falafel og en cheeseburger. Endda langt bedre end Jaggers egen cheeseburger, hvis flade, tørre oksebøf måske heller ikke giver meget konkurrence.

Men faktum er, at veggie burgeren, sammen med Jaggers hjemmebagte boller, “den sprødeste salat i byen” (citat: min kæreste) og en god mængde ost og mayo, faktisk er endt med at blive min nye craving. Og så er det klart et plus på klimakontoen, at den ikke sviner andet end dine fingre til.

Er Jaggers vegetarburger den moderne pomfritpiges redning?

Det betyder ikke, at jeg er klar til helt at lægge okseburgeren på køl, men jeg må indrømme, at jeg er overrasket over, at en vegetarburger helt kan få mig til at glemme, at den ikke er en “rigtig burger”.

Uanset om man vælger kød eller kikærter, mener jeg dog, at Jagger kan arbejde lidt med deres boller, som er lidt elastiske i konsistensen. Og selvom jeg er stor fan af de tynde pomfritter, som stadig er tykke nok til at kunne skovle rigeligt bearnaise ind, er de desværre ofte lidt melede i det – og de tåler slet ikke transport!

Derfor får burgeren ikke topkarakter, men det kan vegetarbøffen bestemt ikke tage skylden for.

Anmeldelse af Jaggers veggie burger
  • (Kikærte)bøf
  • Bolle
  • Fritter
  • Dyppe

Summary

Jaggers veggie burger overhaler deres cheeseburger, og giver dig både god smag i munden og samvittighed til at spise den lige så ofte, du har lyst.

4.6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.