Anmeldelser Takeaway-burger

Takeaway-testen: Haché Gourmet Burgers

Jeg besøgte Haché for snart et års tid siden, hvor jeg syntes de leverede en ganske fin burger.

Siden har jeg dog ikke fået slået vejen forbi (listen over nye burgerrestauranter vokser jo hele tiden..), så jeg var spændt på at smage deres burger igen. Denne gang hjemme i min egen stue – leveret af RoomService.

Den første af fem

Hachés burger blev den første af fem takeaway-burgere igennem RoomService, som jeg vil anmelde over den næste tid. Jeg har her skrevet lidt om, hvordan jeg vil gå til kategorien “takeaway-burgere”, da de ikke bør sammenlignes med de burgere, man spiser ude i byen.

Det fik vi: 

 • Bacon & cheese burger med bacon, cheddar og Haché sauce
 • Cheeseburger med mild cheddar
 • Klassiske fritter og løgringe
 • Røget chili mayo og hvidløgsmayonaise

Maden blev leveret i en fin pose, pakket ind i klassiske “takeaway-bakker”, mens det friturestegte var pakket ind med fedtpapir (hedder det det?) – sandsynligvis for at sikre at sprødheden ikke gik helt tabt.

HacheTakeaway

Takeaway-effekten

Transport og ventetid er virkelig ikke en burgers – endsige fritters – bedste ven, og det er klart at man må indstille sig på en lidt anden oplevelse, end den man havde fået på spisestedet.

Men jo mere man kan gøre for at minimere takeaway-effekten, desto bedre: altså kortest mulig transport (som RoomService må stå for) og en ordentlig indpakning.

HacheTakeaway4

Selvom nogle fritter ganske vist var blevet lidt bløde, var flere af dem faktisk både sprøde og også nogenlunde varme. Et plus. Løgringene var egentlig ok, men måske ikke noget over det sædvanlige.

Begge dele dyppede vi i en god, stærk chili mayo og en let syrlig hvidløgsmayo.

HacheTakeaway7

En “hjemmelavet” burger

Selve burgeren var af den hjemmelavede karakter – hér mener jeg den smag og konsistens som de burgere, jeg selv laver, typisk har.

Bollen bar naturligvis præg af at have stået lidt og var derfor lidt til den bløde side, men den fungerede ganske fint til formålet: indpakning til burgeren så denne nemt kunne spises med fingrene.

HacheTakeaway8

Burgeren havde desuden en rigtig god smag med et lækkert, friskt fyld. De tykke skiver syltede agurker og den særlige Haché sauce var nok nogle af de ting, der tilførte burgeren lidt særpræg og gjorde den til det, jeg betegner som “hjemmelavet”.

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Friskhed
Indpakning
Samlet:

Dertil var bøffen iøvrigt perfekt stegt og det eneste jeg savnede var lidt mere smag i osten – eftersom det jo var en cheeseburger.

Generelt en rigtig fin takeaway-burger, som smagte frisk og stadig var lun.

Man sad derudover ikke tilbage med en voldsom og fedtet fornemmelse, som man godt nogle gange kan gøre efter en burger. Det er så nok en personlig sag, om man synes det er et plus eller et minus.

Bestil Haché Gourmet Burgers igennem RoomService her.

HacheTakeaway6   HacheTakeaway3 HacheTakeaway2 Roomservice

Takeaway-testen: Haché Gourmet Burgers3.9285714285714Pigen2014-04-11 16:00:37Haché leverer en frisk og lækker takeaway-burger, som dog bærer præg af være transporteret, men som alligevel formår at holde et højt niveau. En rigtig god start på RoomService-eventyret.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ditte Turél
  12/04/2014 at 13:09

  Kan du ikke melde dig til det der nye koncept ‘Eat in common’? Jeg ville seriøst give alt for at besøge dig til en burger og en snak om mad!!!! :-D

  • Reply
   Pigen
   12/04/2014 at 14:49

   Haha! Det må jeg tjekke ud ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.