Anmeldelser Burger

Burger & Shakes i Skindergade

Nyåbnede Burger & Shakes i Skindergade er pyntet op i stars and stripes og serverer deres bud på den perfekte, amerikanske burger. Men mens burgeren desværre skuffede, endte en simpel banan shake med at åbne mine øjne for at drikke milkshake til burger.

Burger & Shakes er en nyåbnet burgerbar i Skindergade, som jeg blev gjort opmærksom på i et Sweetdeal-tilbud. Hér var der ikke sparet på superlativerne og forventningerne var derfor skruet godt i vejret.

Franskmand med amerikanerdrømme

Stedet serverer kun én burger, “The Burger”, som tilgengæld også er toppet med alt, hvad hjertet kan begære: løgkompot, spejlæg, bacon og emmenthaler. Den eneste sideorder, du kan vælge (da fritterne følger med) er chicken wings i tre størrelser, samt to desserter. Dertil følger så et bredt sortiment af shakes og amerikanske øl, såsom Budweiser, Coors og Brooklyn Lager.

Burger & Shakes10

Burger & Shakes er åbnet af manden bag den franske bistro, Mon Amour, på etagen ovenpå, samt isbiksen, Mon Amour Glacier, som ligger overfor. Modsat den franske stil der gennemsyrer Mon Amour (x2), er Burger & Shakes indrettet i ægte “stars and stripes”-tema, med basket ball trøjer og spillerplakater på væggene. For enden af det svævre lokale kører NBA-kampe på fladskærm.

Burger & Shakes8

“The Burger”?

Jeg synes godt om dét faktum, at der kun er én burger på kortet, men jeg savnede lidt muligheden for at tilvælge tilbehør, som fx forskellige dips, onion rings eller lignende. Vi kunne naturligvis bare have prøvet kortets chicken wings, men det virkede også lidt voldsomt. Tilgengæld er det kun isbiksens sortiment overfor, der sætter grænsninger for udvalget af shakes. Selskabet valgte dog ret klassisk at gå med vanille, banan og jordbær.

Burger & Shakes7

Maden kom flyvende ret hurtigt, men også lidt forjaget af betjeningen, der frygtelig gerne ville sætte bestillingen i gang, selvom hele vores selskab på seks ikke var fuldtallige endnu. Dét blev jeg lidt generet af, især fordi der var flere borde ledige og jeg derfor ikke rigtig kunne forstå, hvorfor vi skulle stresses ud.

Fedtede fritter og tør bøf

Portionen var pæn og der var ikke sparet på fritterne. Udover den tilhørende safran/hvidløgs-mayonnaise stod Heinz og French’s Classic Yellow Mustard klar på bordene. Jeg var ikke voldsomt fan af mayoen (måske netop derfor jeg gerne så et større udvalg), som jeg snarere syntes smagte af en stærk sennepsmayo end af hvidløg og safran.

Burger & Shakes5

Fritterne var sprøde og smagte rigtig godt, men de var altså lige fedtede nok – på den dér måde, hvor man kan klemme frituren ud af dem. Desværre levede burgeren bestemt heller ikke op til forventningerne som “The Burger”.

Bøffen var hos alle omkring bordet fuldstændig gennemstegt, tør og kedelig. Min bøf var nok i virkeligheden den mindst kedelige, mens den af min ene medspiser blev karakteriseret som en skosål.

Burger & Shakes4

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Bollen, som ifølge menukortet var friskbagt, var tør og hård og kunne snildt have været fra dagen før. Burgerens højdepunkt var således fyldet, som smagte godt igennem af de “sweated onions”, bacon og spejlæg.

Osten, som var en emmentaler blev lidt for tør i smagen for mig og så manglede jeg måske også lidt mere salat til at kunne modstå de tunge smagsoplevelser.

Faktisk endte jeg nok med at være mest begejstret for min tilvalgte banan shake. Selvom den nok ikke var noget revolutionerende indenfor milkshakes, som for mig altid har været en syntetisk omgang sjask, så smagte denne rent og enkelt – og for første gang (måske) forstod jeg pointen i at drikke milkshake til en burger.

Burger & Shakes2

Praktisk info

Burger & Shakes ligger i Skindergade 22 og serverer en burger til 125 kr. FInd deres hjemmeside hér.

Burger & Shakes

Burger & Shakes i Skindergade2.8125Pigen2013-09-12 17:20:35Nyåbnede Burger & Shakes i Skindergade er pyntet op i stars and stripes og serverer deres bud på den perfekte, amerikanske burger. Men mens burgeren desværre skuffede, endte en simpel banan shake med at åbne mine øjne for at drikke milkshake til burger.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Line
  12/09/2013 at 17:57

  Uha uha, jeg synes da der bliver langt i mellem de 5 stjerner?

  • Reply
   Pigen
   12/09/2013 at 18:43

   Ja, jeg er faktisk ikke så imponeret over mine seneste burger-besøg. Dog er der en anmeldelse på vej af Nose2Tail Dineren inden længe – og dét var altså ret godt! ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.