Anmeldelser Burger

Bodega-burger overrasker

Bodega

Nørrebro-café uden så meget pis

Fredag bød på forestilling på Nørrebros Teater med gode venner, og vi gik på Bodega for at få lidt at spise inden. Jeg har kun besøgt Bodega en enkelt gang før og det er mere end et år siden.

Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke er kommet det siden, for det er et rigtig fint og hyggeligt sted. Dengang var burgeren so-so, så jeg var lidt spændt på at se om de havde forbedret den siden da.

Burgeren blev serveret i en imponerende anretning – måske den højeste burger, jeg til dato har fået – som knapt kunne holde balancen, var den ikke holdt sammen af en madpind. Denne konstallation gjorde også burgeren lidt svær at spise, men udover det, var kvaliteten klart hævet siden mit sidste besøg.

Caféburger i den høje ende

Burgeren var klassisk opbygget, med en saftig og smagfuld bøf toppet med cheddar og bacon. Bollen var hjemmelavet og havde en god krumme, men en anelse for tyk/kraftig til burgeren.

Bollen var smurt med aioli og bøffen desuden toppet med chutney, hvilket gjorde burgeren lidt (for) greasy. Chutney’en var tilgengæld lidt spicy, hvilket gav burgeren kant og som fungerede rigtig fint.

De grove fritter var halverede kartofler (som ellers sjældent fungerer for mig), som var godt krydret og sprøde. Dippen var igen hjemmerørt aioli, som godt kunne have smagt mere af hvidløg, men ellers fungerede fint som tilbehøret til de krydrede kartofler.

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Jeg savnede lidt noget surt til burgeren, som man ofte får i syltede agurker. Istedet var der tilføjet friske agurker, som  jeg altså aldrig rigtig har forstået hvad bestiller i en burger.

Opsummeret

Alt i alt en klassisk café-burger, som klart ligger i den høje ende. Der er kælet for detaljerne, som bøf, bolle, fritter og dip, og det var tydeligt at smage. Jeg kendte ikke til deres “burger-søndage”, men de opfordrer da klart til endnu et besøg i nærmeste fremtid.

Prisen på 139 kr. ligger på niveau med de dedikerede burgerbarer (ex Haché), men når ikke helt derop i kvaliteten.

Bodega 3

Bodega 2

Bodega 5

Lokation

Find Bodega på Kapelvej 1 eller deres hjemmeside her.

Bodega-burger overrasker3.3125Pigen2013-04-14 11:00:32Bodega sniger sig udenom de ellers voldsomt hypede barer på Nørrebro og holder begge ben på jorden. Stedet transformerer sig på weekendaftener til intim bar med live DJ, sjusser og cocktails, og fejrer søndagene med en særlig burgermenu.

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Her skal du spise burgere inden eller under Distortion-festerne - Pigen & Pomfritten
    28/05/2013 at 22:39

    […] Se min anmeldelse af Bodega her. […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.