Anmeldelser Burger

Ordinær caféburger på Café Overfor

Overfor_Burger9

Oplagt spisested inden arrangementer i Forum

Jeg har tidligere anmeldt Café Overfor for deres morgenmad og nu måtte deres burger også stå for tur. Den klassiske Frederiksbergcafé ligger lige overfor Forum og er især velbevandret ved koncerter og andre arrangementer.

Caféen er stor og der er plads til mange mennesker, men derfor er det nok en god idé at holde sig væk netop på aftener med arrangementer i Forum – hvis man altså ikke selv skal med, og ellers huske at bestille bord, hvis man skal.

Overfor_Burger8

Denne onsdag var der også godt proppet og støjniveau og travlhed ødelagde lidt af hyggen. Men serveringen var fin og opmærksom og vi fik snart bestilt fra Overfors menukort, der er spækket med klassikere som nachos, pastaretter og salater.

Vi blev fristet af en pasta med svampe, en grillet okseburger og en bøfsandwich. Ovenfor ses sidemandens bøfsandwich.

Klassisk caféburger

Selv bestilte jeg burgeren, som bestod af en 200g hakkebøf, smeltet cheddar, bacon, samt frisk salat, tomat og agurk, og som var anrettet sammen med en stor portion fritter og aioli til.

Burgerbollen var en italiensk ciabattabolle smurt med estragonmayo. Bollen var tydeligvis ikke hjemmelavet, men den var egentlig fin blød og fungerede ok som burgerbolle.

Overfor_Burger7

Bøffen var desværre en ret kedelig hakkebøf, der ikke smagte af noget ærligt og som derudover var stegt alt for rødt til min smag.

De friske grøntsager var fine, men jeg havde hellere taget agurkerne syltet. Bacon og cheddar var som det skulle være og burgeren var ret snasket grundet rigelig estragonmayo.

Fritterne var gode og sprøde, men kunne godt klandres for at være lidt greasy. Aiolien var lige i øjet.

Overfor_Burger5

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Alt i alt en burger, som egentlig var udemærket, men som ikke efterlod sig noget særligt indtryk. Den manglede på sin vis både karaktér og smag.

Jeg syntes egentlig godt om at burgerbollen var smurt med estragonmayo, men den kom bare aldrig rigtig til sin ret. Det, der endte med at gøre bedst indtryk var måske fritterne og aiolien.

Men Overfor kan fint gøre sig som et hurtigt måltid inden en oplevelse i Forum, men man behøver bare ikke rejse land og by rundt for deres burger.

Overfor_Burger2

Overfor_Burger3

Overfor_Burger4

Overfor_Burger

Lokation

Overfor ligger som sagt lige overfor Forum på Rosenørns Allé 32. Find deres hjemmeside hér.

Ordinær caféburger på Café Overfor3.25Pigen2013-12-15 19:54:23Café Overfor serverer en klassisk caféburger, der egentlig er udemærket, men som desværre ender med at være lidt for karakterløs og ordinær til at kunne skille sig ud fra mængden.

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Man spiser godt overfor Forum - Pigen & Pomfritten
    26/09/2015 at 09:55

    […] jeg før sommeren besøgte spisestedet med en veninde, forventede jeg mig ikke ret meget med baggrund i tidligere erfaringer. Men jeg blev positivt overrasket over en svimlende god cæsarsalat. Siden har jeg testet deres […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.