Anmeldelser Burger

Hachés burger holder stadig

Målet er at skabe verdens bedste burger

Haché er fransk og betyder “hakket” og restauranten går under slogan’et “hvis en håndfuld gourmeter holdt sammeskudsgilde“. Målet er, ifølge deres hjemmeside, at skabe verdens bedste burger ud fra de bedste råvarer. Således kommer grøntsagerne – og friskbagt brød – hver dag fra Torvehallerne.

Mit besøg hos Haché denne lørdag var mit fjerde i rækken. Det første visit var desværre en fæl fiasko lige efter åbningen, hvor service og servering slet ikke kunne følge med, men derefter har de næste tre besøg (fordelt over det sidste år) heldigvis været bedre oplevelser.

Klassisk burgerbar-koncept med mange varianter

Konceptet er enkelt – og som på mange andre burgerbarer: vælg burger, så tilbehør og dip. Kortet består af intet mindre end 16(!) burgervarianter, hvoraf den ene er en ‘månedens burger’ – alle til 95 kr. Og når man, som jeg selv, kan være ret ubeslutsom, kommer man til at sidde længe med menukortet. Derudover kan der tilvælges grove fritter, løgringe og et arsenal af dips.

Denne lørdag var månedens burger en thaivariant med kalkun, mango og koriander – som jeg faktisk var tæt på at bestille – men så blev jeg alligevel konservativ og bestilte en ‘BBQ’ burger med grove fritter og røget chili mayo. Aftenens selskab var lidt mere løssluppen og valgte en ‘Iberico’ (med manchego og chorizo), ligeledes med grove fritter og dertil alm. mayo.

En marsbar ovenpå det hele

Derudover er der på kortet tilmed en række forskellige mere eller mindre vulgære desserter. Jeg har ikke tidligere kunne klemme noget som helst ned efter den ret så fine portion burger – ikke at denne aften var en undtagelse. Men vi endte alligevel med en dybstegt marsbar til dessert, som bliver serveret med vanilleis og chokoladesauce(!) for at det ikke skal være løgn. Vi delte portionen, men lad os bare sige at vi trillede overordentligt mætte derfra!

Under ingen af mine besøg har kvaliteten fejlet. Jeg synes altid burgeren er frisk, bøffen saftig og godt stegt, fritterne sprøde og dippene dejlige. Jeg har prøvet lidt forskelligt: ‘Chili’ burger, ‘Blue Cheese’ burger og den ‘Klassiske’.

Aftenens vurdering

Denne aftens ‘BBQ’ var også lige i øjet. Burgeren var krydret med en salsa og agurkesalat, som gav den et frisk pift, men min makker var dog ikke videre begejstret for sin spanske variant, som chorizo til trods ikke smagte af ret meget.

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

På minussiden kan man måske kritisere Hachés boller for at være lidt kedelige og, som det blev kommenteret ved bordet, lidt påskebrøds-agtige. Og så skal det også indskydes, at jeg desværre hver gang har nået at blive lidt skuffet over servicen på Haché. Betjeningen kunne sagtens være mere imødekommende og opmærksom.

Så selvom Hachés burgers synes at opfylde de fleste kriterier for en god burger, er det alligevel som om de lige mangler dét ekstra til at give dem den sidste stjerne. Der er ingen tvivl om, at man får en frisk burger af høj kvalitet, men der måtte gerne eksperimenteres mere. Dog kunne jeg måske også selv, ved mit næste besøg, bevæge mig lidt ud af tryghedssfæren og bestille en ‘Umami’, en ‘Aussie’ eller en thai-style burger næste gang.

Hache

Hache 2    Hache 9  Hache 7  Hache 10

Hache 11

Hache 12

Lokation

Hache 3

Haché ligger lige ved Torvehallerne på Rømersgade 20, 1362 København K. Find dem her.

Hachés burger holder stadig3.6875Pigen2013-04-07 16:36:35Haché Gourmet Burgers har et bredt udvalg af burgervarianter og kvaliteten har ikke skuffet ved mine efterhånden mange besøg. Men enkelte, afgørende, faktorer trækker alligevel vurderingen ned.

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Her skal du spise burgere inden eller under Distortion-festerne - Pigen & Pomfritten
    28/05/2013 at 22:41

    […] Se min anmeldelse af Haché her. […]

  • Reply
    Bodega-burger overrasker - Pigen & Pomfritten
    10/06/2013 at 11:21

    […] på 139 kr. ligger på niveau med de dedikerede burgerbarer (ex Haché), men når ikke helt derop i […]

  • Reply
    Takeaway-testen: Haché Gourmet Burgers - Pigen & Pomfritten
    11/04/2014 at 16:01

    […] besøgte Haché for snart et års tid siden, hvor jeg syntes de leverede en ganske fin […]

  • Leave a Reply