Det sker Inspiration

Ses vi på Grillen?

GrillenNørrebro4

I torsdag blev jeg inviteret til åbningsreception på Grillen Nørrebro. En ny burgerbar centralt beliggende på Nørrebrogade.

Der står tre gode venner bag konceptet, med hvilket de forsøger at gøre op med de efterhånden opskruede burgerpriser. Derfor koster alle ni burgervarianter det samme – 89 kr. inkl. fritter og dip.

GrillenNørrebro11

I dare you!

De ni varianter inkluderer alt hvad burgerhjertet skulle begære af klassiske og mindre klassiske varianter: du kan foruden en traditionel bøfsandwich få en Filled Fantasy hvis bøf er fyldt med ost, eller tilmed en Mac’n’Cheese-burger. Og så kan du selv vælge om du vil have regular: både over- og underbolle, en ‘half nude’: kun bunden eller ‘nude’ variant for de helt kulhydratforskrækkede.

Derudover serverer Grillen, som drengene også har opkaldt efter det kække udtryk “vi ses på Grillen”, en I dare you-burger med Grillens hjemmelavede habanero-blend. Denne burger skulle være så stærk, at Grillen sætter et gavekort på højkant hvis du kan færdiggøre den på 15 min. uden hjælp fra læskende drikke. Vel at mærke efter at have underskrevet en tilhørende kontrakt inden..

GrillenNørrebro8

GrillenNørrebro

Ambitiøse burgerelskere

Receptionen var hip, man blev budt velkommen af pulserende rytmer fra dj-pulten og folk var i vældigt humør. Der blev langet forfriskende fadøl over bardisken i kælderen og ovenpå blev der snart serveret burgere og fritter.

Grillens lokaler er store og der skulle være plads til omkring 100 spisende gæster. Ikke desto mindre er spisestedet godt indrettet og hyggeligt – i hvert fald på denne aften.

Det lyder ambitiøst, men måske er Grillens koncept også netop, hvad Københavns kerne mangler. Ambitionerne er da også at udvide med en skranke ud mod Nørrebrogade og servicere sultne og festglade gæster to-go.

GrillenNørrebro6

Burgerne, der blev serveret for os (jeg havde taget Burgerkorrespondenten med på aftenen – det skal jo fejres, når han er i byen!) var (gætter jeg) Vatos Choice – der var i hvert fald en lækker avokadocreme i og en god stærk smag.

Jeg gætter desuden på at burgerne denne aften var sat lidt ned i størrelse, så jeg vil tage forbi i normal åbningstid og give den en reel anmeldelse, men mit umiddelbare indtryk var godt. Dog var hverken bolle eller fritter hjemmelavede (eller særligt spændende), hvilket er nødt til at trække lidt ned – men smagen i burgeren var god, bøffen var stegt super og fritterne var sprøde. Og så ser jeg også frem til at smage Grillens Curly Fries.

GrillenNørrebro2

GrillenNørrebro5

Vi ses på Grillen

Men jeg synes det tegner godt for burgerudvalget på Nørrebro – efter min anmeldelse af Bronx Burgerbar, kan det vist også kun blive bedre. Grillen er nu åbnet, så fortæl mig endelig, hvad I synes, hvis I har været forbi?

Find Grillen Nørrebro på deres hjemmeside eller på deres Facebook-side.

GrillenNørrebro7

GrillenNørrebro9

GrillenNørrebro10

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Takeaway-testen: Grillen Nørrebro - Pigen & Pomfritten
  24/04/2014 at 15:01

  […] har endnu ikke besøgt Grillen Nørrebro i anmeldelsesøjemed. Jeg var forbi til deres åbningsreception, hvor jeg dog ikke syntes de beskedne serveringer lagde op til en decideret […]

 • Reply
  Nicolai
  16/02/2016 at 01:14

  Det lyder som et super spændende sted! Jeg bor godt nok i Jylland, men Mon ikke jeg skal tage et kig forbi stedet engang? :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.