Det sker

Var der nogen der sagde VM-burgere?

messi_kicks_a_ball

VM er allerede i fuld gang og selvom jeg næppe er den store fodbold-entusiast, så synes jeg altså stadig at det er drønhyggeligt at mødes med gode venner omkring god mad og drikke og, nå ja, se lidt bold.

Fx husker jeg helt tydeligt da der var VM i Japan (for nu mange år siden) og man mødtes til morgenmad imellem eksamenerne. Eller da der i 2010 var en rigtig undskyldning for at stoppe arbejdet lidt tidligere end normalt og følge med i VM i Sydafrika.

Og når kampene i år ligger lige omkring – eller efter, spisetid, så er der endnu desto bedre grund til at jeg lige skulle have en burger med i spillet.

Om man sidder hjemme med venner eller mødes og ser kampene på storskærm (på Bryggen eller i Fælledparken), så skal der med garanti også lidt mad indenbords. Jeg har her samlet et par bud på, hvor du får de bedste VM-burgere – enten leveret eller ude:

Spise her..?

Islands Brygge

DR viser samtlige VM-kampe (som spilles inden kl. 00:00) på bryggen.

Café Alma på Islands Brygge laver en dejlig, hjemmelavet burger, som du meget passende kan nyde i solen inden de næste mange VM-kampe.

CafeAlma6

Et andet godt burger-bud på Bryggen er Foodshop 26, som jeg desværre ikke selv har fået prøvet endnu. Men jeg har hørt meget godt om al deres mad – også burgeren, som serveres i weekender fra fredag-søndag.

foodshop26-burger

Fælledparken

TV2 viser kampene fra 8. juli, dvs. semifinalerne, bronzekampen og finalen, i Fælledparken.

Café Pixie laver en rigtig dejlig burger fra bunden, med barbecue sauce og basilikum mayo. Spis den på hyggelige Bopa Plads inden du tager i Fælledparken.

Pixie

Halifax er vel snart landskendt for deres burgerkæde med mange forskellige brugervarianter. Deres største restaurant ligger på Trianglen, hvor du ikke kan bestille bord, så kom i god tid inden kampstart, så du kan nyde din mad i ro og fred.

Halifax5

.. eller med hjem?

I min takeaway-test fik jeg prøvet en del af de burgere, som leveres af Roomservice. Du kan bestille burgere hjem med både dem og JustEat, men uanset hvilken leverandør, du vælger, er det jo burgeres kvalitet, der er vigtigste. Og de bedste burgere (non-junk, vel at mærke), jeg har prøvet at få leveret, er de følgende.

Selvom jeg måske ikke er den største fan af Halifax-kæderne, så må jeg krybe til den erkendelse, at de leverer en fandens god takeaway-burger. Der er styr på råvarer og indpakning og burgeren holder til transporten.

HalifaxBurgers5

Nose2Tail laver en karakteristisk og helt unik burger, som smager igennem af gode råvarer og bærer tydeligt præg af Nose2Tails koncept. baconen er tyk – næsten som stegt flæst – og fritterne gode!

Nose2Tail Burgers2

Haché leverer en klassisk, men rigtig god takeaway-burger, som snildt klarer transport-mosten og holder varme og sprødhed.

HacheTakeaway7

Hvor skal du spise din(e) VM-burger(e)?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.