Anmeldelser Burger

Sæt tænderne i The Black Cock – hvis du tør

Som sagt har bloggingen været sat lidt på hold den seneste tid, og denne anmeldelse af The Black Cock har derfor ligget klar i en evighed. Hvilket egentlig er synd. Mest fordi jeg elsker titlen – på både burger trucken og indlægget hér (ja, jeg ler også ad mine egne jokes). Men også fordi den kække hane faktisk har fat i noget, og det har jeg pligt til at fortælle om.

The Black Cock er som sagt en lille burger truck, der leger lige så meget med elementerne i deres sliders, som de gør med deres navn. Bilen holder sædvanligvis til på Kultorvet, men er vist lidt varierende i både åbningstider og placering – hvorfor det er bedst at holde sig orienteret via deres Facebook-side.

Men hvis du fanger den sorte hane, kan du passende bestille en slider eller to. Alt i den lille truck er lavet fra bunden: fra den rustikke bolle og den hjemmerørte estragonmayo, til den lagrede ost, de syltede agurker og de håndskårne fritter.

Og selvom bollen generer min gane en smule (indsæt flere lumre jokes hér), har den en god smag og holder med sin sprøde krumme godt sammen på den lille håndburger.

Så på samme måde som Juicy Burger var en smule for rustik til min smag, formår The Black Cock også at lave en burger fra bunden, som tydeligt smager igennem af høj kvalitet. Det er ikke en “sloppy” amerikanerburger, men sin egen, og bestemt bidden værd!

Anmeldelse af The Black Cock
  • Bøf
  • Bolle
  • Fyld
  • Fritter og dyppe

Samlet vurdering

The Black Cock vinder især point på, at alting er hjemmelavet. Det er tydeligt at smage, og selvom det ikke er en burger efter mit pomfrithovede, er det svært ikke at sætte pris på håndværket bag.

Selve burgeren er en "slider" - dvs. den er lige det mindste, men fungerede fint som frokost for mig. Hvis man er mere sulten, kan man passende benytte sig af tilbuddet på tre sliders for 75 kr.

3.5

Find Black Cock på Kultorvet eller hold dig orienteret via deres Facebook-side.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.