Anmeldelser Burger

På burgerbesøg på Antons Spiseri

Antons Spiseri3

Det er først nu, som jeg skal tila t skrive min anmeldelse, at jeg opdager, at Antons Spiseri faktisk også ligger på Frederiksberg. Jeg havde ikke hørt om hverken dén eller caféen på Islands Brygge før min veninde inviterede os forbi en onsdag aften.

Som fortalt er caféen rigtig hyggelig (omend lidt tom denne onsdag aften), indrettet i dagligstue-stil med bogreoler og gamle billeder. Og enkelte, lidt skørere billeder, som legede lidt med tyngdekraften..

Antons Spiseri2

Tanker om burgere

Menukortet er tilpas afgrænset til et par enkelte og varierede hovedretter, samt en ugentlig dagens ret – i skrivende stund hakkebøf med bløde løg, agurkesalat og brun sovs. Bordet valgte burgere, og netop hér er det måske vigtigt at differentiere caféburgere – eller københavnerburgere – fra (mine elskede) amerikanerburgere.

For selvom der i min verden er klasser til forskel fra de burgere, du spiser med kniv og gaffel; som fås i et utal af varianter fra thai- til greek-style; og som er så proppede med de nyeste rodfrugter og kompotter, at de skal holdes sammen med en “burger-pind”.. Til en klassisk bacon-cheese burger; som spises med fingrene (ja, det smager bedre!); og som for hver bid smelter sammen på tungen i et fantastisk sød-salt-syrligt sammensurium.. Burger heaven!

Antons Spiseri4

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Og med dén smøre slået fast, kan jeg med rette konkludere, at Antons Spiseri serverer en rigtig god burger indenfor den første kategori. En blød bolle, som måske var lidt for langt i den italienske retning til min smag, men som egentlig fungerede godt til burgeren.

En bøf, som var fint stegt og med en ganske fin smag. Søde og bløde løg, en god ost og frisk tomat, salat og agurk (sidstnævnte kunne jeg dog godt have udskiftet med en syrlig variant).

Fritterne så umiddelbart kedelige og tørre ud – og havde en usædvanlig tykkelse, eller mangel på samme – men de var super sprøde og smagte godt og hjemmelavet. Hertil en udmærket aioli og ketchup på siden.

Antons Spiseri5

Antons Spiseri6

Så jeg var ganske positivt overrasket over Antons burger, og selvom den lå tungt i maven, var vi et par stykker, der havde spottet den “Lune chokoladefondant – med blødende hjerte” på kortet – så dén skulle vi naturligvis smage.

Udover at den godt kunne have klaret en frisk klat vanilleis på siden, var både den og kaffen også lige i øjet.

Antons Spiseri8

Gedigen caféburger

Alt i alt en rigtig fin aften på Antons Spiseri, som jeg sagtens kunne finde på at lægge vejen forbi – måske på Frederiksberg næste gang. Burgeren var måske ikke særligt original eller skelsættende, men den var godt stykket sammen og af en ordentlig kvalitet – en god, gedigen caféburger.

Skal man klandre den for noget er 150 kr. nok lige i overkanten for en burger af dén karakter.

Find de forskellige lokationer på Antons Spiseri’s hjemmeside her.

Antons Spiseri13Antons Spiseri7Antons Spiseri9Antons Spiseri10Antons Spiseri11Antons Spiseri12Antons Spiseri14Antons Spiseri15

På burgerbesøg på Antons Spiseri3.21875Pigen2014-03-05 22:25:50Antons Spiseri, som ligger på Bryggen, er en hyggelig, lille, uprætentiøs café, som med smil og sublim service serverer en ganske udmærket café-burger.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Caroline
    06/03/2014 at 09:51

    Nu bor jeg selv på Islands Brygge, og mit favoritsted er klart café Alma når det kommer til bryggens bedste burger. Har du prøvet den?

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.