Anmeldelser Morgenmad

Morgenmaden Overfor

Overfor Morgenmad 7

I det fråderen hjørne

Café Overfor ligger, som navnet antyder, på et hjørne overfor Forum. Tidligere har adressen huset Metro Bar og The Munchies (hvis navn jeg iøvrigt elskede), men har nu omlagt stilen og dertil også fået nyt navn.

Jeg har tidligere omtalt deres udendørs sommerservering med dejlige moules frites, og der er også vanligt et leben uden lige. Særligt er at bemærke at stedet åbner allerede kl. 8 til en tidlig hverdagsmorgenmad, men denne helligdag stod den på morgenservering af den fredelige slags.

Overfor Morgenmad 3

Morgentallerken

Fordi apetitten ikke var så stor, og fordi jeg ofte hellere prøver noget andet end den klassiske brunch, bestilte jeg stedets morgentallerken til den nette pris af 49 kr., mens mine to bordherrer bestilte brunchtallerken.

Morgenmadstallerkenen af æg, brød, croissant og tilbehør efter eget valg. Jeg bestilte et blødkogt æg, ristet rugbrød, ost og chokolade croissant til chokoladegrisen. Dertil en hindbær/mango smoothie og en café latte (double shot, that is).

Kaffe og smoothie var skønne og ægget perfekt. Rugbrødet måtte gerne have været hjemmegjort, men var lunt og nyristet, osten af god kvalitet og chokoladecroissanten godt fyldt – hvilket dog ikke afholdt mig fra at smøre ekstra nutella på.

Overfor Morgenmad 9

Overfor Morgenmad 11

Overfor Morgenmad 6

Brunch med et særligt aftryk

Min anmeldelse
Mad
Drikke
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Mit mandlige selskab valgte som sagt brunch med alt hvad det indebærer: æg “au cocotte”, bacon, pølser, ost, fennikelsalami, yoghurt, laks m. peberrod, frisk frugt og pandekager med æble kompot.

Særligt var især at bemærke ægget, som var rigtig fint tilberedt i den lille cocotte og som gav Overfors eget præg på serveringen.

Brunchen havde desuden den, til dato, bedste pris på 115 kr.

Overfor Morgenmad 8

Overfor Morgenmad

Lokation

Café Overfor ligger på Rosenørns Allé 32, lige overfor Forum. Find deres hjemmeside her.

Overfor Morgenmad 5

Morgenmaden Overfor3.1Pigen2013-05-01 16:20:44Café Overfor er en klassisk Københavner-café, som især er overrendt før og efter koncerter og andre arrangementer i Forum. Denne helligdagsmorgen kunne beværtningen til gengæld også præsentere en usædvanlig fredelig og hyggelig morgenservering.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emma Vig
  01/05/2013 at 18:14

  Spændende! Dog ser den brunch lidt tynd ud i forhold til Sokkelund :D

  • Reply
   Pigen
   01/05/2013 at 18:59

   Ja, det var bestemt en rigtig fin standard café-brunch. Sokkelunds er dog klart bedre og tilføjer lige dét ekstra – men er selvfølgelig også tilsvarende dyrere: 115kr. vs. 175kr.

   Du kan se en sammenligning af alle morgenmadsstederne her: http://www.pigenogpomfritten.dk/byens-bedste-morgenmad/

 • Reply
  Ordinær caféburger på Café Overfor - Pigen & Pomfritten
  15/12/2013 at 19:54

  […] har tidligere anmeldt Café Overfor for deres morgenmad og nu måtte deres burger også stå for tur. Den klassiske Frederiksbergcafé […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.