Anmeldelser Burger London

En ærlig snak om Honest Burger

Det er altid sjovt at spise burgere udenfor landets grænser – og særligt i London og New York, som er mine favoritdestinationer på burgerfronten. Men der er også altid en vis portion stress forbundet med det, eller #FOMO, om man vil. På en storbyweekend har man ofte så mange ting man gerne vil og begrænset med tid. Så der skal prioriteres!

Opdateret London-guide

Sidst jeg var i London formåede jeg at smage fem burgere på fire dage (og ja, det var lige i overkanten). Der findes jo også ret meget andet god mad i samme by,  så da jeg var på besøg denne gang blev det også bare til en enkelt burger (og så en masse indisk, asiatisk, libanesisk og en drøngod pizza).

Jeg var ret fristet til at prøve Patty & Bun igen. Det er alligevel tre år siden, jeg sidst var forbi. Og deres burger står stadig tydeligt i mine erindringer som én af de bedste burgere, jeg har smagt(!) Men London er en nem by, at blive fristet i – de amerikanske kæder, ShakeShack og Five Guys, troner på ethvert gadehjørne, imens Londons egne kæder også kæmper om opmærksomheden.

Ærligt talt lige til den røde side

Vi endte mere eller mindre tilfældigt på Honest Burger, hvis SoHo-lokation ramte plet som både appetit og solstråler meldte sig. Vi blev introduceret til menuen: kyllinge-, okse- eller vegetarburger og et sortiment af sides, og da vi begge bestilte en “Honest Beef Burger”, blev vi informeret om, at denne blev stegt pink.

Det plejer egentlig at være lige i øjet for mig, men bøffen endte med at være mere rare end pink – i hvert fald i midten af bøffen. Det var drønærgerligt, for kødet var tydeligvis af høj kvalitet og resten af burgeren var til topkarakter: med en dejlig krydret dressing, røget bacon, sød rødløgskompot, cremet cheddar og en bolle, der holdt perfekt på indholdet.

Fritterne var strøet med salt og rosmarin, som fungerede godt til burgeren – men de var lige til den tykke side og lidt melede indeni, efter min smag. Vi havde ikke bestilt dyppe, men nøjedes med den klassiske duo af Hellmann’s og Heinz fra bordet.

Væbn dig med appetit

Størrelsen på burger og tilbehør var mere end rigeligt i forhold til hvad vi kunne klare til frokost – nabobordet fik også en servering onion ring, som så fristende gode ud. Så til næste gang opsparer jeg lidt mere appetit og husker at bestille min bøf tættere på medium end rare.

Det skal desuden nævnes, at Honest Burger kører en række specials, der skiftes ud løbende. Man kan på deres hjemmeside følge med i nuværende og tidligere varianter – og lade mundvandet løbe..

Vudering af Honest Burger
  • Bøf
  • Bolle
  • Fyld
  • Fritter & dyppe

Samlet vurdering

Honest Burger overraskede mig virkelig positivt - mest fordi jeg ikke havde forventet mig så meget af den lille burgerjoint i en smøge i SoHo.
Desværre skuffede bøffen i en ellers perfekt konstrueret burger, og det trækker altså en del ned i den samlede anmeldelse. Heller ikke fritterne var lige så gode som (jeg husker dem) på Patty & Bun. Men Honest Burger får en klar 2. plads i mit samlede London-eventyr.

4.5

Se alle mine London-anmeldelser her.

Lokation

Honest Burger ligger mange steder i og udenfor London – find alle deres lokationer på deres hjemmeside her. Jeg besøgte deres lille joint i en hyggelig smøge Soho.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.