Anmeldelser Burger

On(d)sdagsburger på Warpigs

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal bruge din onsdag aften på, kommer der hér et ret godt bud: Warpigs Wednesday burger! Lad dig ikke narre af krølsalaten på billedet – denne burger er muligvis den ondeste, du får i København.

Beliggende i den i forvejen burger-boomende Kødby, jonglerer Warpigs Brewpub øl og soul food over disken: pork rinds, beef jerky, baked beans, mac’n’cheese – you name it! Men om onsdagen kan du altså også bestille burger.

En burger skal kompensere for meget for en pomfritpige, hvis der ikke hører fritter med. Og det kan du ikke få på Warpigs. I mangel på bedre supplerede vi med fuldfede onion rings, men måske det havde passet bedre med en coleslaw. Det kan man jo heldigvis selv styre efter lyst.

Men nu til burgeren, som i sig selv kompenserede fint for manglende fritter.

Den var mushy, lækker og proppet med gode sager. Osten var smeltet perfekt og tilføjede en salt og sød smag. Den hjemmerørte mayo havde et skarpt touch, imens salaten tilførte sprødhed. Bedst var den perfekt stegte bøf med masser af røgsmag fra sydstatskøkkenet.

Alt sammen afsluttet af en blød bolle med en fastere skorpe, som gjorde det nemt at spise burgeren med fingrene. Løgringene var som nævnt en smule fede i smagen, men dejen var godt tilberedt og sprød.

Alt dette kunne således skylles ned med en røget drink fra baren eller én af de mange øl fra Mikkellers egne haner. Og dermed har man opskriften på en ret fon onsdag aften.

Anmeldelse af Warpigs
 • Bøf
 • Bolle
 • Fyld
 • Tilbehør (ikke fritter)

Samlet vurdering

Warpigs burger er lidt en underdog i det Københavnske burgermekka - den har i hvert fald ikke rejst lige så meget omtale som de mere dedikerede burger joints. Men det betyder ikke, at den ikke gør sig fortjent til en plads i toppen. Kun er det ærgerligt, at de ikke slynger en portion fritter over disken.

For 150 kr. får du burger, onion rings og én af husets mange lækre øl. Husk at du kun kan få den om onsdagen.

4.5

DSCF4507 DSCF4503 DSCF4501 DSCF4500 DSCF4495 DSCF4494

Warpigs ligger i Kødbyen på Vesterbro – find dem her.

On(d)sdagsburger på Warpigs4.5Pigen2016-02-10 11:46:52Hvis du ikke lige ved, hvad du skal bruge din onsdag aften på, kommer der hér et ret godt bud: Warpigs Wednesday burger! Lad dig ikke narre af krølsalaten på billedet – denne burger er muligvis den ondeste, du får i København.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Mikkel
  10/02/2016 at 23:07

  Har du prøvet YO Burger endnu?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.