Anmeldelser Burger

Tank op med den bedste burger på Gasoline Grill

Udsolgt – hver dag

Gasoline Grill er arrogance, simplicitet og no bullshit burgers i en smuk symbiose. Den nedlagte tankstation i indre by er den perfekte setting for, hvad jeg senere i teksten vil udnævne som den bedste burger i byen.

Formatet fungerer – det er uhyre simpelt og tilpas arrogant; Gasoline Grill vender præcis 100 burgere om dagen – når der er udsolgt, er der lukket, uanset om klokken er 14 eller 22. Og så vidt, jeg har kunne følge med, har der stort set været udsolgt hver dag – over sommeren. I og med Gasoline ikke har indendørs seating, er det spændende at se, om de kan holde niveauet og fortsat sælge ud.

Det begrænsede oplag har uden tvivl tilføjet godt til den i forvejen massive hype om den charmerende, lille grill. Men efterspørgslen var nok også hurtigt svundet ud, hvis ikke kvaliteten kunne stå mål. Jeg har kun været forbi Gasoline sølle to gange, men allerede fra første bid stod det klart, at det eneste, der trækker ned i min vurdering er, at grillen ligger så uoverskueligt langt væk fra mig (på en tømmermændssøndag).

Gå efter cheeseburgeren

Der er fire burgere på kortet: cheeseburgeren, den originale, en butterburger og en green burger. Jeg har smagt de to førstnævnte, hvor cheeseburgeren (uden alt det grønne) er min klare favorit. Det er derfor også dén, der ligger til grund for anmeldelsen hér.

Den originale skuffede mig lidt, eftersom det, Gasoline Grill gør rigtig godt, er alt det snaskede. Og det er der (desværre) ikke meget af i den originale. Butterburgeren har jeg derimod hørt lange kærlighedshistorier om. Bare dét at smide en klat smør på bøffen mens den steger, lyder ret frækt, og det er klart den næste variant, jeg skal prøve.

Jeg har før nævnt, at der på mit personlige burgerpodie står Gasoline, YOBurger og Jagger. Det er de tre nyeste burger joints i byen og de kan alle noget af det samme: enkle, snaskede burgere – der ikke lefler for ret meget andet end smagsløgene. Det er en oplevelse, der sviner, kan klares med én hånd og er hurtigt overstået (pun intended).

Men hvis man skal sammenligne Gasolines burger direkte med de to konkurrerende, så er det ikke en ligeså bastant oplevelse – på den gode måde. Jaggers burger er virkelig grov, måske Gasolines butterburger er lidt af samme kaliber. Imens YOBurger er mere mættende – til trods for, at den har nogenlunde samme “håndvenlige” størrelse.

Gasoline får guldet

Hvorom alting er, så finder jeg det svært at differentiere de tre burgere meget fra hinanden, og det er virkelig på petitesse-niveauet at Gasoline vinder de sidste point og derved gør dem til en vinder af førstepladsen.

Dér, hvor Gasoline taber lidt point er på dyppefronten. Jeg er egentlig fint glad for deres bølgefritter (som de også serverer på YOBurger – og igen vover jeg at påstå, at inspirationen er hentet fra Shake Shack i USA), men det er en noget tynd sauce, man får at dyppe dem i.

Find Gasoline Grill i den nedlagte tankstation ved Landegreven i indre by og sørg for at holde øje med deres opdateringer på Instagram – her poster de nemlig hver dag, når de har solgt den sidste burger. Det vil jo være synd at gå forgæves.

Anmeldelse af Gasoline Grill
 • Bøf
 • Bolle
 • Fyld
 • Fritter & dyppe

Samlet vurdering

Gasoline Grill har formået at skabe et meget simpelt men stærkt koncept (og hype) om deres 100 daglige burgere. Deres cheeseburger er den bedste, jeg har smagt i Danmark - den er tilpas smagfuld, snasket og perfekt stegt. Og så kan den klares med én hånd, som en rigtig burger skal kunne spises.

En burger hos Gasoline Grill koster 75 kr., og fritterne til koster yderligere 20 kr.

4.9

NB! Billederne nedenfor er af både Gasolines cheeseburger og deres originale burger (med den grønne salat). Jeg er klar fortaler for cheeseburgeren!

Gasoline Grill

Gasoline Grill3 Gasoline Grill4 Gasoline Grill5 Gasoline Grill6

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Karoline Mathilde Rasmussen
  01/12/2016 at 20:46

  Har jeg egentlig fået sagt, at det er fedt, du er tilbage? ;-)
  PS. Ved du, om Sokkelund holder det samme niveau i dag som din gamle anmeldelse?

  • Reply
   Pigen
   10/01/2017 at 16:25

   Hvor er du sød, tak! Jeg må indrømme, at jeg ikke selv har været der i et godt stykke tid – men fra hvad jeg hører, holder den stadig, omend den (stadig) er lidt pricy :)

 • Reply
  a
  07/01/2017 at 22:53

  You should take a ride to Burger Shack in Aarhus sometimes :) Curious to hear what you would think!

  • Reply
   Pigen
   10/01/2017 at 16:28

   Note taken – thanks for the tip!

 • Reply
  Anne Sofie
  12/02/2017 at 19:22

  Indtil i går havde jeg kun prøvet deres original burger og butter burgeren – begge sindssygt lækre, men ikke så lækre, at ikke YO, Sokkelund m.fl. kunne følge med! I går forsøgte jeg mig så med cheeseburgeren, og jeg må sige, at det var den der overbeviste mig – absolut én af Kbh’s bedste! Jeg hørte én af de ansatte bede om en original med cheese, som han så gik ud og spiste bagved. Dét kunne jeg måske godt forestille mig ville være rigtig lækkert? En burger med snask, men stadig noget salat og tomat til at nuancere lidt?

 • Reply
  Priest666
  31/03/2017 at 21:15

  Hype hype hype, var der en kold lørdag middag. Synes det var dyrt og en gennemsnitlig, forholdvist anonym burger. Bedste på gasoline grill var deres remo. bum!

  • Reply
   Pigen
   06/04/2017 at 17:06

   Må jeg spørge, hvilken burger, du fik? For sådan har jeg det nemlig med den “originale” – den er ret dødssyg. Men cheeseburgeren, du! Den kan noget!

 • Reply
  Priest666
  31/03/2017 at 21:16

  Jagger, tommis og Yo burger er bedre!

 • Reply
  Cindie
  08/02/2018 at 12:04

  Hej Pigen.

  Super anmeldelse! Vil det være i orden hvis jeg gengiver et eller nogle af billederne fra denne anmeldelse på vores blog mod klar og tydelig kildehenvisning, link og masser af kærlighed? <3

  Vi laver guided food tours i København og anbefaler netop også Gasoline Grill i en lille guide til steder at spise og se hvis man er på en kort visit i byen.

  Link til selve indlægget er her: https://foodsofcopenhagen.com/blog/spending-6-hours-copenhagen/

  Jeg krydser fingre :)

 • Reply
  Explore the best Places and Food of Copenhagen in just 6 hours
  08/02/2018 at 12:35

  […] Gasoline Grill Burger Joint Source: Pigenogpomfritten.dk […]

 • Reply
  Pigen
  05/04/2018 at 17:44

  Ja, helt sikkert – det gør du bare! Beklager det lettere forsinkede svar.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.