Anmeldelser Burger

Tag på Nørrebro Bryghus for øllets skyld

Svært at finde burgere på Nørrebro

På mit arbejde har vi haft et par kollegaer fra New York på besøg i nogle måneder – den ene med en lige så stor passioner for “junk” som jeg selv. Og da vi skulle til housewarming på Nørrebro bød der sig naturligvis også en anledning for at komme ud og smage en burger. Og der slår det mig: der er faktisk ikke så mange steder på Nørrebro, hvor du kan få en rigtig god burger.

Nuvel, der er de billigere alternativer på Grillen og Bronx Burger, ligesom man kan få en ganske udmærket caféburger på Bodega. Men – hvad jeg ved af – er mulighederne begrænsede. Fortæl mig endelig, hvis der er steder, jeg bør kende til?

Men da jeg mindes at være blevet anbefalet burgeren på Nørrebro Bryghus, som samtidig lå belejligt tæt på festen, vi senere skulle til, var valget oplagt.

Nørrebro Bryghus7

Det er efterhånden mange år siden, jeg sidst har besøgt Nørrebro Bryghus – som, før det virkelig blev populært med mikrobryggerierne i Danmark, fik inspireret i hvert fald københavnerne til at drikke andet end den klassiske, grønne pilsner. Men med Mikkeller, Hornbeer og andre bryggerinyheder døde interessen for at besøge Nørrebro Bryghus lidt – for mig i hvert fald.

Men det ligner sig selv, og på denne lørdag blev der også både holdt selskaber, fremvisinger og smagninger. Der var måske nærmest lidt for godt gang i biksen til, at vi kunne få den fortjente opmærksomhed – eller også var der bare for få på arbejde.

Nørrebro Bryghus2

Kedeligt svar på en københavns burger

Men vi fik bestilt – der var både burger og pulled pork på menuen, men vi holdt os til klassikeren. Desværre måtte vi senere konstatere at den ikke var all that – som vi måske havde forventet.

En kedelig og tør bolle, en alt for gennemstegt bøf, lidt fad frissésalat og en nærrig mængde ost kunne i hvert fald hverken få undertegnede eller min amerikanske veninde op at ringe.

Nørrebro Bryghus3

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Og det var både ærgerligt og lidt pinligt ikke at kunne præsentere hende for en bedre københavnsk burger for hende (vi måtte ved en efterfølgende lejlighed lave ægte amerikanske sliders selv og quadruple-cook fries på min lille Princess – med større succes).

Kartoffelbådene var godt stegte, men desværre ikke ret sprøde – og den tilhørende chilimayo så stærk at jeg holdt mig til ketchuppen.

Stemningen på aften var præget af den meget lidt opmærksomme betjening og at der foregik så meget i lokalet på samme tid, og vi endte med at smutte inden dessert eller kaffe til fordel for housewarming, som tilgengæld var meget mere festlig. Heldigvis.

Nørrebro Bryghus4

Så tag på Nørrebro Bryghus for at smage deres dejlige øl – ikke deres burger.

Hvis du har prøvet bryghusets burger, så fortæl mig endelig, hvad du synes?

Nørrebro Bryghus6 Nørrebro Bryghus5 Nørrebro Bryghus8 Nørrebro Bryghus9 Nørrebro Bryghus10

Lokation

Nørrebro Bryghus ligger i Ryesgade 3, find deres hjemmeide her.

Tag på Nørrebro Bryghus for øllets skyld2.25Pigen2014-07-14 17:55:32At forsøge at imponere en amerikansk kollega med københavnske burgere er en udfordring i sig selv. Men Nørrebro Bryghus var desværre heller ikke til meget hjælp. Deres øl er dejlige – deres burger: not so much.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Laura
    14/07/2014 at 18:57

    Hvad med Cafe Taxa i Stefansgade? Den har du da selv givet god anmeldelse så vidt jeg husker. Og de har lige åbnet en søstercafe i Griffenfeldsgade, Cafe Auto, som også har burger på menuen :) Har også hørt at Cafe Gavlen i Ryesgade skulle have en hæderlig burger, men har ikke selv smagt den.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.