Anmeldelser Burger

Comedy Zoos Gintburger lever op til sit navn

Gintberg er i mine øjne lidt for meget af det gode – men det er jo til gengæld en kvalitet, der kan gøre sig ret godt i en burger. Måske derfor har Comedy Zoo valgt at opkalde deres burger efter netop ham – eller også fordi ordspillet fungerede. The Gintburger er i alle tilfælde en ordentlig karl med karakter!

Spis & Grin

Comedy Zoo havde inviteret mig til at afprøve deres koncept “Burger & Show”, og jeg havde ærligt ikke de store forventninger. Det er (rigtig) mange år siden, jeg sidst har sat tænderne i en klassisk caféburger, som man får den hos naboerne i Strædet på fx Café Zirup, eller Wanna’B. Og en comedy club, der samtidig skulle specialisere sig i burgere lød lige så lovende som Café Stellas brunchbuffet til 69kr.

Men man kan jo have en holdning til man får en ny. Gintburgeren var overraskende god! Der var godt nok både rigelig røg i køkkenet og et fuldt hus, der skulle serviceres inden show start, men det lod den søde betjening sig ikke mærke synderligt af.

Gintburgeren imponerede allerede ved første øjekast med en god harmoni i anretning og størrelse – den kunne tilmed holde sig oprejst (og nydes) uden hjælp fra en ellers lidt for velkendt stegepind.

Bøffen havde en god stegeskorpe men med en rød midte, og var både saftig og smagfuld. Bollen passede sit i en god, blød konsistens. Og fritterne var sprøde, men lidt melede i det og jeg havde nok foretrukket dem tyndere.

Lidt for meget af det gode

De var til gengæld krydret med dild – og det har jeg ikke prøvet før, men jeg synes egentlig det fungerede. Men netop hér begyndte smagsindtrykkene at skride i lidt forskellige retninger og være, som ovenfor nævnt, lidt for meget af det gode.

Burgeren havde i sig selv en dejlig, røget smag fra bøf og bacon, men derudover var den krydret med både løgkompot, svampemayo, smeltet cheddar OG en slags oste-pickles-sauce, indeholdende både blomkål og gulerødder(!). Og så blev dildfritterne iøvrigt dyppet i røget mayo.

Jeg siger ikke nødvendigvis, at det ikke fungerede. Men det var godt nok en cremet og smagfuld omgang! Jeg foretrækker nok en burger, som står mere rent i sig selv, men denne aften (iøvrigt i selskab med to sultne og meget fint fornøjede herrer) fik Gintburgeren sit publikum med.

Comedy Zoos “Burger & Show”-koncept fungerer rigtig fint. Der er god tid til lige at drikke og spise sig i humør til en underholdende aften, og det er bestemt ikke sidste gang for mig!

Anmeldelse af The Gintburger
  • Bøf
  • Bolle
  • Fyld
  • Fritter & dyppe

Samlet vurdering

Comedy Zoo overraskede mig positivt med deres Gintburger. Kvaliteten var i top, burgeren var godt stykket sammen. Men smagsindtrykket stak alligevel i lidt for mange retninger for mig. Næste gang vil jeg prøve The Hartmanator!

3.8

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.