Anmeldelser Takeaway-burger

Takeaway-testen: Nose2Tail

Dineren derhjemme

Nose2Tail’s diner ligger i indre by og er indrettet i ægte diner-stil med Elvis på både væggen og i højttalerne. Og stemningen spiller i høj grad ind i deres burgeroplevelse, hvilket jeg var spændt på om de kunne matche med deres takeaway-burger.

Nose2Tail er den næste af fem takeaway-burgere igennem RoomService, som jeg vil anmelde her på bloggen over den kommende tid. Jeg har her skrevet lidt om, hvordan jeg vil gå til kategorien “takeaway-burgere”, da de ikke bør sammenlignes med de burgere, man spiser ude i byen.

Det fik jeg:

  • Bacon Cheese Burger
  • Kyllingeburger
  • Pomfritter og onion rings
  • Bacon mayo og chili mayo

Indpakningen var, som på dineren, rustik og enkel. Og selvom den ikke var noget udover det sædvanlige, havde den holdt godt på varme i både burger og tilbehør.

Nose2Tail Burgers

Burgeren var (efter citat af medspiser) “skidegod”. Bøffen var stegt perfekt og havde en dejlig smag.

Bollen var måske en anelse sej til min smag og uundgåeligt også lidt våd i bunden, men den havde en rigtig god smag og tillod at man fint kunne spise burgeren med fingrene.

Nose2Tail Burgers5

Klare kendetegn

Fyldet var med tydelige Nose2Tail særpræg: bløde løg og syrlige agurker, samt en rigtig god dressing. Det var dog lidt ærgerligt at salaten var blevet lidt slatten i transporten og derfor ikke tilførte burgeren den dér dejligt knasende fornemmelse.

Nose2Tail Burgers2

Kyllingeburgeren havde dertil meget tykke, nærmest stegt flæsk-lignende stykker bacon, som smagte voldsomt – men også voldsomt godt!

Yderligere var kyllingen serveret med lækkert, sprødt skind, som kompenserede lidt for, at selve kyllingen var skåret for tykt og dermed var en smule bombastisk.

Fritterne og løgringene havde en rigtig god smag. Nuvel, de var nok ikke så sprøde, som man kunne have håbet, men smagen gjorde det virkelig op for konsistensen.

Nose2Tail Burgers3

De to dips kunne sagtens have smagt af mere – særligt var jeg lidt skuffet over baconmayoen, som jeg egentlig huskede havde en mere karakteristisk smag.

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Friskhed
Indpakning
Samlet:

De var dertil begge meget tykke i konsistensen, hvilket forringede “dyppeeffekten” for de samtidig lidt bløde fritter.

Jeg savnede lidt sprødhed i både burgeren (salaten) og fritterne, som muligvis kunne være undgået med en kortere transport-/hviletid, men som samtidig også hurtigt blev tilgivet pga. den gode smag i både burger og fritter.

Alt i alt en rigtig dejlig takeaway-burger med helt tydelige særpræg, der gjorde måltidet til noget særligt.

Bestil Nose2Tail’s burgere igennem RoomService her.

Nose2Tail Burgers6

Roomservice2

Takeaway-testen: Nose2Tail4Pigen2014-04-14 12:00:16Jeg var allerede begejstret for Nose2Tail dineren, da jeg besøgte den for snart noget tid siden. Og jeg må sige, at de formår at holde standarden som takeaway – og samtidig levere en helt særlig oplevelse derhjemme med klare Nose2Tail-kendetegn.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.