Anmeldelser Burger

Et besøg på Københavns første Burger Joint

Tommi åbnede sin første burger joint i Island og siden også med succes i Berlin og London. Og nu er burgerkæden kommet til Københavns kødby med sit bud på den autentiske, amerikanske burger.

Københavns første Burger Joint

Tommi åbnede sin Burger Joint i Kødbyen i sommer, og dengang var der mange delte meninger – og et par mindre heldige oplevelser – om den omtalte burgerbar. Der gik så lige et par måneder før jeg selv fik lagt vejen forbi, idet jeg (naivt) gik forgæves pga. den lange, lange kø på selve åbningsdagen.

Og måske fordi der gik lidt tid, havde Tommis Burger Joint nok fået rettet op på nogle af de kritikpunkter, de fik i begyndelsen. Jeg mærkede i hvert fald ikke noget til hverken lange ventetider eller brankede bøffer.

Vi besøgte den lille joint for snart flere måneder siden (ja, anmeldelsen har været lidt længe undervejs..). Det var en dejlig sensommeraften og vi var tre sultne piger, der gik all in på burgermenuer og efterfølgende shakes.

Man bør iøvrigt nok betragte burgerbaren som et takeaway-sted, hvor man ikke skal regne med at komme til at sidde ned – i så fald bør man i hvert fald væbne sig med tålmodighed og/eller spidse albuer.

Inspireret af New York

Indenfor er der indrettet efter inspiration – gætter jeg – fra den originale Burger Joint i New York. Råt og rustikt med håndskrevne papskilte hængende over skranken. For 89 kr. får man burger, fritter og en sodavand, mens du kan stille den lette sult med blot en burger for 69 kr.

Vi bestilte som sagt tre cheeseburgere med fritter, anrettet i en kurv med tilhørende dip – vi havde bestilt hhv. mayo, chilimayo og bearnaise.

Ved første øjekast synede burgerne måske ikke af ret meget, og er man grovsulten skal man måske overveje at bestille to. Men vi blev nu fint mætte. Fritterne var tynde og sprøde og ret perfekte i min optik – men jeg er også en sucker for ‘McDonalds’-fritter (i stil med dem, de serverer på Salon 39). Alle tre varianter dip var gode – selv var jeg nok mest til den plain mayo.

Og så var selve burgeren altså i topklasse! Dejlig, blød bolle smurt med mayo og en smule sennep. En godt stegt bøf med en god, grillet smag. Simpelt men lækkert fyld bestående af salat, tomat og løg, hvor jeg tilgengæld savnede noget surt. Det havde lige sat prikken over i’et på en ellers ret perfekt burgeroplevelse.

På grund af den fornuftige pris synes jeg ikke, der var en finger at sætte på størrelsen af burgeren. Imens var der bestemt heller ikke sparet på pomfritterne. Endelig var der alligevel også lidt appetit til en dessert. Vi valgte to jordbær- og én vanilleshake at afslutte måltidet på, og de var, ligesom burgerne, lige i øjet. 

En god afslutning på en rigtig fin aften på Tommi’s, som endelig har bragt en autentisk – og ret god – burger joint til København.

Anmeldelse af Tommi's Burger Joint
 • Bøf
 • Bolle
 • Fyld
 • Fritter & dyppe

Samlet vurdering

En suveræn og simpel burger til en lige så simpel pris: 89 kr. for en burgermenu inkl. drikkevarer!

4.5

Tommis burger joint2

Tommis burger joint3  Tommis burger joint4 Tommis burger joint6 Tommis burger joint8 Tommis burger joint9

Lokation

Tommi’s Burger Joint ligger i Kødbyen på Høkerboderne 21-23. Find den her.

Et besøg på Københavns første Burger Joint4.5714285714286Pigen2014-11-16 21:25:07Tommi åbnede sin første burger joint i Island og siden også med succes i Berlin og London. Og nu er burgerkæden kommet til Københavns kødby med sit bud på den autentiske, amerikanske burger.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Cecilie I
  11/12/2014 at 16:28

  Forrige gang jeg var der manglede jeg også surt i min burger. Sidste gang opdagede jeg så, at de har en hel buffet af surt og stærkt og fedt til selv at putte i. Ved ikke om det er kommet mellem de to gange eller om det bare var mig der var langsom til at bemærke det

 • Reply
  Saft og kraft i Juicy Burger - Pigen & Pomfritten
  14/03/2015 at 14:54

  […] ret langt fra min mening om, hvordan sådan én skal sættes sammen. Og i efteråret testede jeg Tommi’s burger og jeg jublede over at København nu endelig havde fået en “ægte” burger […]

 • Reply
  Fat Burger og fedtede fritter - Pigen & Pomfritten
  03/05/2015 at 15:35

  […] har da også været min favorit længe. Tommi’s Burger Joint tog kampen op mod “københavner-burgeren” (den der er så personlighedsspaltet af […]

 • Reply
  Rune
  23/11/2015 at 08:09

  Hvis du er vild med Tommis, bliver du nødt til også at anmelde Murphy’s Burger Joint i Aarhus :) Tak for en god side. Har lavet dine sprøde ovn-fritter tusindvis af gange.

  • Reply
   Pigen
   29/12/2015 at 14:55

   Den er noteret – tak for tippet!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.