Det sker

Skal du til Distortion?

distortion_burger

Uden at komme med en lang tale om, hvor vigtigt det er også at få noget mad i mavsen når man drikker øl fra kl. 14, så vil sulten unægteligt (og forhåbentligt) melde sig imellem de mange fester, som Distortion sikrer over de næstkommende dage. Og hvis du ikke “craver” en snasket burger med fritter dagen derpå, så har du vist ikke givet den nok gas..

I år falder Distortion meget belejligt både over Grundlovsdag og Pinsen, og imens vejret lover sig fra sin bedste, danske side, kan man vist sagtens forvente se et stort fremmøde i de københavnske gader endnu et år. Jeg har i hvert fald tænkt mig at støtte foretagendet med et gadearmbånd – om ikke andet for at bidrage til, at gaderne bliver ryddet pænt op igen, så festen kan fortsætte år efter år.

Sidste år samlede jeg en guide til de bedste burgersteder i forbindelse med Distortion, og den holder igen i år, da lokationerne er de eksakt samme:

Og du kan også tjekke min Takeaway-guide ud, hvis du fx er en pizza-kinda-girl. Uanset hvad, håber jeg I alle får nogle dejlige dage. God fest!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nanna
  06/06/2014 at 11:54

  Jaaaa, burgere + distortion = godt.

  Har du hørt om Henriks Boserup nye burger joint i Kødbyen? Juicy Burger? Den er virkelig god i forhold til prisen :-)

  • Reply
   Pigen
   09/06/2014 at 19:50

   Nej, jeg har da ej!? Den må jeg straks forbi – tak for tippet!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.