Det sker

Cock’s & Cows i nye klæder

7275125-cc-sp-34-1

Cock’s & Cows på sengen

Det gamle Hotel Fox er blevet til det fire-stjernede Hotel SP34, hvorfra du på ægte amerikaner-manér kan bestille burger igennem roomservice.

Men på hotellet bliver det altså serveret af Cock’s & Cows, som nu har udvidet til endnu en lokation – nu i Sankt Pedersstræde.

DSCF3026

For nogle uger siden blev jeg inviteret til åbningsreception og indvielse af stedet ret lækre tagterrasse, som regnen på dagen dog ikke gjorde mange tjenester. Istedet kunne man stå – ret tæt – i stedet store lokale i kælderen, mens søde piger serverede flaskeøl og appetizers.

Lav enten lidt mere mad – eller invitér lidt færre gæster

Men nu var det jo burgerne, der trak, og jeg havde tilmed fået at vide, havde gennemgået et redesign af nye kræfter i køkkenet. Jeg har tidligere påpeget skønhedsfejl i burgerne på Cock’s & Cows på Gammel Strand, og var derfor naturligvis spændt på at smage den “nye” burger.

DSCF3029

Dog forløb det således, at de burgere, der (ved yderst sjældne lejligheder) kom ud af køkkenet enten blev spist på vejen, eller var “dedikeret” til særligt fine gæster i et andet lokale. Ikke helt cool.

Men jeg endte med at være heldig at smage én, da en ihærdig fyr i selskabet fik overbevist en tjener om, at jeg altså skulle smage den.

DSCF3031

Lidt ondt havde jeg tilgengæld af de folk, der havde stået i kø(!?) for at komme ind – og som nok ikke fik meget at spise den aften.

Men hvis man ser bort fra det ovenstående, så var burgeren altså en lille (ja, det var den) bid af himlen. Dejligt rød bøf, sød og luftig bolle og et klassisk men godt fyld. Og hvis standarden på SP34 lever op til dette til hverdag, har Cock’s & Cows altså lige taget et nyk op.

Jeg hører meget gerne om jeres oplevelser på den nye burgerbar i Sankt Pedersstræde?

DSCF3033

DSCF3027 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Cecilie B
  19/05/2014 at 23:00

  Jeg var derinde i torsdags. Har været på sen gamle C&C, og der var jeg noget utilfreds med bøffens stegning og især betjeningen, men vild med fritter og dip og den luftige bolle.
  Denne gang var det dog næsten udelukkende en dårlig oplevelse, blandt andet fordi vi måtte vente helt utroligt lang tid på både menukortet, på at kunne bestille og især over 45 min på maden. Der var ikke engang helt fyldt derinde, så det var lidt mærkeligt, at alt gik SÅ langsomt, når der ikke var proppet, men vi endte faktisk med at afbestille nogle side-orders, fordi de efter 45 min ille engang var gået i gang med at lave dem…
  Derudover var min bolle meget tør, men nogle af de andres så helt perfekte ud, så der var jeg nok bare uheldig. Min bøf (fyldt med vesterhavsost) var virkelig ikke ret god, men fritterne var helt vildt lækre og det samme var estragonmayoen.

  Men alt i alt en ret dårlig oplevelse, og jeg tror egenligt ikke, jeg gider C&C mere, når der er så mange lækre burgersteder…

  • Reply
   Pigen
   20/05/2014 at 10:57

   TAK fordi du deler din oplevelse. Jeg er sindssygt ærgerlig over, at de ikke formår at skabe bedre rammer omkring deres mad. Det er præcis samme oplevelse, jeg har haft på deres restaurant i Gammel Strand: lange ventetider og dårlig service.

   Jeg havde virkelig håbet, at de kunne forbedre disse parametre på den nye lokation, men det lader ikke til at være tilfældet. Og du har ret – der er mange andre gode bud, på hvor du istedet skal spise din burger næste gang.

   Jeg må vist lige forbi selv og se, om jeg får samme behandling. Øv!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.