Det sker Festival Inspiration

Anbefaling til madører, der skal på Roskilde

Jeg skal desværre ikke på Roskilde Festival i år – for det første fordi jeg pt befinder mig på Mallorca, men måske nok så meget fordi jeg faktisk ikke er så stor fan af programmet i år. Og derfor valgte jeg også at forsøge mig med NorthSide istedet.

Men mon ikke jeg alligevel kunne have befundet mig fint i selskab med The National, Efterklang, Quadron og Bobby Womack. Om ikke andet så kunne jeg i hvert fald have fået tiden til at gå med at udforske nye, spændende deli’s og barer – for hvor elsker jeg dog, at festivaller i Danmark nu også kan være en kulinarisk oplevelse udover den klassiske “festival-burger” (og intet ondt sagt om den!).

Den ultimative festivalmad-app

Derfor ægrer det mig især i år, når jeg ikke skal afsted, at der er kommet en app lige præcis til festival-madører som mig: APPetizer.

APPetizer giver dig mulighed for at navigere igennem Roskilde Festivals 120 forskellige barer og madboder, sorteret efter enten beliggenhed, type, pris eller ratings. Der er udførlige beskrivelser af alle stande, ligesom det selv er muligt at give en vurdering af stedet.

appetizer5

Du kan også få fremvist et geografisk overblik, hvor jeg dog desværre savner, at det er integreret med GPS’en i telefonen og derfor kan vise dig præcis hvor du står og i forhold til hvad. Men heldigvis er Roskide Fetsival forholdsvist nemt at navigere rundt på ved hjælp af de forskellige scener.

appetizer56

App’ens “Food Finder” lader dig søge igennem madmulighederne efter hvilket humør du er i, fx.”Sick of Grease” eller “Hungover” (genialt!) og endeligt er det muligt at følge med i hvilke events de forskellige steder arrangerer.

Appetizer2

Nu har jeg selvfølgelig af gode grunde ikke selv haft mulighed for at teste den af fra festivallen, men app’en virker på telefonen både let at navigere i og til at kunne udfylde mine food-festival-behov. Den ville i hvert fald nok blive brugt flittigt. Den eneste feature, jeg ville tilføje, skulle være muligheden for at tilføje et billede til sine ratings – jeg er utrolig visuel omkring min mad og der er altså ikke noget der sælger bedre end et billede!

Du kan hente app’en i iTunes Store her.

Appetizer3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Benjamin
  01/07/2013 at 08:12

  Apropos Burger Jack (som står listet i app’en), kan du så ikke snart anmelde den? Jeg har ikke selv prøvet den, men den ser rigtig lækker amerikansk ud – og prisen er heller ikke en der skræmmer?

  • Reply
   Pigen
   01/07/2013 at 08:19

   Jo, det kan du tro! Jeg har hørt rigtig god om den, og jeg glæder mig selv til at smage den.
   Men det er som om jeg ikke helt har heldet med mig – jeg var forbi forleden dag med netop dette formål, hvor den var lukket. Jeg har senere hørt at den er blevet kørt væk fra Torvehallerne og da jeg installerede denne App kunne jeg forstå hvorfor: den skulle til Roskilde. Men så snart den er tilbage på plads, kan du godt regne med et besøg og en anmeldelse :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.