Det sker

Danmarks Bedste Burger?

En konkurrence for alle os burgerelskere

De seje drenge fra Gastromand har designet en række lækre burgervarianter, som man pt kan stemme på i jagten på Danmarks Bedste Burger. Når man stemmer, deltager man samtidig i konkurrencen om en rejse til New York – en by, jeg om nogen kan anbefale at tage til i jagten på en god burger ;)

Ud af de ti varianter må jeg nok trække kedeligkortet og stemme på Duksedrengen. Jeg er ikke meget for alt for mange ingredienser i min burger (er det skørt?) og så er jeg nok nødt til at smage en burger med hummer og wasabi, før jeg kan overgive mig til sådan en krabat.

Hellmanns-konkurrence8

Få inspiration fra de mange opskrifter

Uanset om man vinder eller ej, kan man i hvert fald få inspiration – og en masse gode opskrifter – til en bunke lækre, kreative burgere. Gastromand poster løbende de fulde opskrifter på deres blog lige her, så det er værd at følge med. Pt ligger opskriften på Ostebomben og Tatar-burgeren allerede klar.

Og uden at jeg på nogen måde får penge eller andre goder for at skrive det her, så er jeg altså stor Hellmann’s fan – den er for mig, den eneste rigtige mayo, hvis man altså ikke laver den selv.

Du kan finde konkurrencen på www.danmarksbedsteburger.dk – og så kan du iøvrigt se mine anbefalinger til burgere i New York lige hér.

Hellmanns-konkurrence9

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kim Schulz
  30/10/2013 at 12:27

  Det er måske værd at nævne at gastromand.dk rent faktisk vil offentliggøre de fulde opskrifter løbende i den nærmeste tid. De har allerede givet os opskrifterne på 2 af burgerne MUMS.

  MVH
  Kim (som smed stemmen på grissebassen)

  • Reply
   Pigen
   30/10/2013 at 13:11

   Rigtig god pointe – det var måske ikke helt klart. Jeg har opdateret indlægget med links til de specifikke opskrifter :)

 • Reply
  Anders Damm Gastromand
  13/11/2013 at 14:20

  Tak for link og tusind tak for sidst – det var sgu hyggeligt! :)

  Keep them burgers comin’

 • Reply
  bananajoe
  06/12/2013 at 10:12

  bananajoe burger i elmegade er københavn bedst burguer lig some bus stope på nørrebrogde i 1980 til 1998

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.