City Guides London

Patty & Bun på burgertronen i London

Jeg føler det svært at kåre Londons Bedste Burger, da jeg “kun” fik  smagt fire stykker ved mit seneste besøg. Og selvom jeg i skrivende stund er i fuld gang med at tilføje til listen (Gordon Ramsay imponerede ikke synderligt med sin Maze-burger), sidder én burger pt på tronen i London: Patty & Bun.

Tålmod er en dyd

Vi ankom (sultne og shoppetrætte) søndag eftermiddag for lige at nå et sidste måltid inden vi skulle mod lufthavnen. Havde jeg ikke læst om burgerbaren forinden (hér og hér), var vi nok gået videre, for der var lang kø og det så ikke ud til at rykke ret hurtigt.

Jeg kunne mærke på min mor, at hun var træt (ligesom jeg selv), så jeg håbede derfor virkelig ikke, at vi ville vente forgæves på en kedelig oplevelse.

Efter 20 minutter i kulden (det var slut februar, og man kunne nok også have fundet et bedre tidspunkt end søndag eftermiddag) blev vi placeret med alle vores indkøb ved et lille bord. Vi bestilte hurtigt dét, der lige faldt os ind: to cheeseburgers, en gang fritter og en coleslaw – og maden kom heldigvis næsten lige så hurtigt.

Ventetiden værd

Serveringen var rustik i engangs-emballage, og hvis vejret er til det, kan man jo også fint tage burgerne med sig og måske spare ventetiden på en seating. Vi pakkede de lune burgere ud, imens vi snackede af de rosmarin-saltede fritter, som var dejligt sprøde og velsmagende.

Bollen var lige efter bogen: blød, sød og hverken for tyk eller tynd. Burgeren kunne således fint spises med fingrene og vi brugte kun gaffel til coleslawen. Bollen var smurt med Patty & Buns “Smokey P&B mayo”, som tilførte en god, sød og røget karakter til burgeren.

Salaten var sprød og frisk, som den nu engang skal være, og bøffen saftig og stegt til perfektion. Burgerpigen var glad!

Coleslawen, som blev bestilt i et forsøg på at kompensere lidt for de seneste dages overdådige indtag af burgere og ditto fritter, var frisk og lækker med en god syrlig smag, som komplimenterede burgerne godt.

Jeg har som sagt svært ved at vurdere, hvor højt Patty & Bun bør rates ift. Londons generelle burgerstandard (som virker høj). Men ud af de burgere, jeg har smagt, var den uden tvivl den bedste.

Det er dog ikke den bedste burger, jeg har smagt på tværs af kontinenter (her er der meget lidt, der kan måle sig med mine eskapader i New York), men Patty & Bun kan sagtens lege med.

Udover at mine kriterier for burger og fritter blev indfriet (bolle, bøf, spise-med-fingrene-test) – og hvis man ser bort fra lidt ventetid på et bord – er Patty & Bun også en hyggelig, uprætentiøs burgerbar, som ikke giver sig ud for at være andet end netop det. Stemningen var god, betjeningen effektiv og burgeren et fund til prisen på £10.

Så er du i London: aflæg Patty & Bun et visit!

Anmeldelse af Patty & Bun
 • Bøf
 • Bolle
 • Fyld
 • Fritter & dyppe

Tag på Patty & Bun:

 • For at smage - hvad jeg synes - er den bedste burger i London
 • Hvis du vil spise en ægte og  London-burger, og ikke blot vil stille dig tilfreds med de USA-importerede burgerkæder, som Shake Shack og Five Guys
 • Hvis du, som jeg, elsker at spise en burger med fingrene
 • Og vær forberedt på ventetid
4.7

Patty&Bun burger3
Patty&Bun burger4Patty&Bun burger6
Patty&Bun burger8
Patty&Bun burger7Patty&Bun burger10

Lokation

Find Patty & Bun på James Street og Liverpool Street i London – eller find deres hjemmeside her.

Patty & Bun på burgertronen i London4.4375Pigen2014-05-28 23:03:55Jeg er faktisk tilbage i London i disse dage og mindes derfor min bedste burgeroplevelse i byen. Der er nemlig god grund til, at køen til Patty & Bun er lang: her får du én af Londons bedste burgere!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  29/05/2014 at 11:01

  Fritterne ser himmelsk sprøde ud, med lidt held skal jeg til London til efteråret hvis pengene tillader, og det her kunne bestemt være et emne.

  – Anne

 • Reply
  Charlotte
  02/06/2014 at 15:22

  Kan se at du ikke har så mange pizzasteder i din pizzaguide, så jeg vil gerne anbefale dig to rigtig gode steder:

  Sapore D’Italia på Nørrebro
  Forno a Legna på Frederiksberg

  Og tak for en god blog – jeg skal vist på Aroii i morgen! :)

 • Reply
  Anders Damm Gastromand
  23/06/2014 at 09:12

  For fanden det ser lækkert ud!

  • Reply
   Pigen
   25/06/2014 at 12:53

   And it was!

 • Reply
  Anna-Nathalie
  12/09/2014 at 09:33

  Kæresten slæber mig med til London til vinter, så vi skal helt sikkert besøge Patty & Bun, vi elsker nemlig burgers! :D

  Fed blog by the way :D

 • Reply
  En ærlig snak om Honest Burger - Pigen & Pomfritten
  30/07/2017 at 13:03

  […] var ret fristet til at prøve Patty & Bun igen. Det er alligevel tre år siden, jeg sidst var forbi. Og deres burger står stadig tydeligt i […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.