City Guides London

Solrige burgere på Kua ‘Aina i London

KuaAina burger5

Add more sun

Kua ‘Aina er hawaiansk og betyder efter sigende: “those who actively lived Hawaiian culture and kept the spirit of the land alive.”

Og i denne ånd kan du naturligvis berige din burger med lidt sol i form af enten avokado eller grillet ananas. Du kan vælge mellem syv forskellige burgere, eller prøve stedes sandwiches, salater eller pandekager.

KuaAina burger10

Kua ‘Aina ligger i Carnaby-området mellem Oxford og Piccadilly Circus. Burgerne bliver grillet bag en stor bardisk i lokalet og serveret i rustikke skåle. Der var kø til seatingen (vi var der også i travleste frokosttime), og man kan sikkert ikke bestille bord – men tilgengæld skal du ikke vente ret længe på maden.

Vi bestilte en pineapple- og en avokado-burger og en omgang fritter til deling. Det var egentlig nok ikke den største portion, men eftersom det for os også skulle fungere som et frokostmåltid var det meget passende. Men hvis man er meget sulten, skal man nok vælge at bestille lidt ekstra sides til, som fx coleslaw eller sweet potato fries (som jeg faktisk fortrød, vi ikke smagte).

Update: Det er iøvrigt først nu, hvor jeg besøger stedets hjemmeside, at jeg kan se at man kan bestille bøffen i to størrelser. Så er man sulten, kan man jo vælge den store.

KuaAina burger2

KuaAina burger7

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Selve burgeren var dejlig. Let og frisk. Men måske heller ikke mere end det. Bollen opfyldte sit formål og gjorde ikke noget videre væsen af sig. Bøffen havde en dejligt grillet smag, men var en anelse for gennemstegt til mig. Både avokado og ananas var skønne, friske tilføjelser. Tilgengæld undrede det mig lidt, hvad den ene(!?) gulerod bestilte på serveringen..

Fritterne var desværre ret melede og ikke så sprøde. De klistrede en smule i ganen – hvilket jeg faktisk slet ikke kan klare – og måske netop derfor ærgrede det mig, at jeg ikke prøvede andre sides.

KuaAina burger6  KuaAina burger8

Men alt i alt et rigtig fint måltid, som dog taber stjerner på en lidt sjusket servering, en lidt for gennemstegt bøf og nogle kedelige fritter. Mens kvaliteten af både bolle, bøf og fyld var i top.

Tag på Kua ‘Aina, hvis du:

 • Er til et hurtigt måltid i det hyggelige Carnaby-område. Burgerbaren er ikke et sted, man hænger ud i flere timer
 • Har lyst til en dejlig, frisk burger, som ikke er for snasket
 • Er i humør til en lidt anderledes (læs: hawaiansk) burger

KuaAina burger

KuaAina burger9

KuaAina burger3 KuaAina burger4

Kua ‘Aina ligger som sagt i London – find dem her.

Solrige burgere på Kua ‘Aina i London3Pigen2014-04-07 18:42:56Det var faktisk et rent tilfælde, at vi på vores shopperute i Londons gader pludselig passerede Kua ‘Aina (som en sød læser iøvrigt havde anbefalet). Selvom vi faktisk allerede havde en bordreservation og tanker om burgere samme aften, tog det ikke mange øjeblikke før vi med knurrende maver og værkende ben havde afgivet vores burger-bestilling.

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Klassisk gourmet-burger på Bar Boulud i London - Pigen & Pomfritten
  16/05/2014 at 18:21

  […] havde godt nok allerede indtaget en impulsiv burger til frokost, men bordet på Bar Boulud var bestilt (heldigvis først til kl. 22) og jeg havde […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.