Anmeldelser Takeaway-burger

Takeaway-testen: Cock’s & Cows

Originalitet med svingende kvalitet

Jeg har haft lidt blandede oplevelser på Cock’s & Cows. Jeg elsker konceptet: cocktails og burgere, udvalget er originalt og godt tænkt og der er noget for enhver smag. Både for dem, der som jeg, elsker en blød amerikanerbolle, og for dem, der er mere eventyrlystne eller ønsker en mørk og grov bolle.

Men jeg er desværre blevet mødt af en lidt skuffende service og en svingende kvalitet. Når burgeren bliver leveret til døren er det dog nogle lidt andre ting, jeg lægger vægt på. Kvaliteten er selvfølgelig afgørende, men som tidligere nævnt stiller det netop også høje krav til indpakning og tilberedning.

Cock’s & Cows er én ud af fem takeaway-burgere igennem RoomService, som jeg har anmeldt her på bloggen. Jeg har her skrevet lidt om, hvordan jeg vil gå til kategorien “takeaway-burgere”, da de ikke bør sammenlignes med de burgere, man spiser ude i byen.

Det fik jeg:

 • Cheese’n’Smoke burger
 • Marco Polo burger
 • Twister Fries og Onion Rings
 • Estragon Mayo og Chili Mayo

Jeg havde besluttet mig for at prøve den klassiske Cheese’n’Smoke og en kyllingeburger under navnet Marco Polo. Hertil deres Twister Fries, som jeg har en forkærlighed for og klassiske onion rings.

Cocks&Cows

Og for at starte med tilbehøret, så er jeg bestemt ikke i tvivl om, at Cock’s & Cows ikke selv laver deres fritter. Twister fries’ne ligner i hvert fald til forveksling, dem jeg selv køber fra frost, men de tilbereder dem normalt rigtig godt.

Det var dog desværre ikke tilfældet som takeaway. Mens deres onion rings var super sprøde (og jeg gætter hjemmelavede), så var fritterne melede og bløde – enten havde de ikke fået nok, eller også havde de virkelig lidt i den ellers fine indpakning. Æv!

Cocks&Cows3

Rå bøf og bitter salat

Jeg er også normalt ret glad for deres hvide, bløde bolle – og i dag var ingen undtagelse. Bollen smagte rigtig dejligt. Men det lidt uheldige var, at den ikke rigtig kom til sin ret omkring selve burgeren, da denne var stoppet til bristepunktet med fyld (hvilket jo ikke nødvendigvis er en dårlig ting).

Dette gjorde burgeren helt umulig at spise – både med fingrene eller med kniv og gaffel, da flydet skøjtede rundt mellem den sprøde salat og bløde bolle, som også var blevet ret våd i bunden af transporten.

Cocks&Cows5

Samtidig var bøffen altså lidt for rød til mig. Det er sjældent det er dét, jeg brokker mig over. Men der var altså lidt for meget “kødsmag” over bøffen, imens den heller ikke længere var ret varm. En dårlig kombi for mig.

Men derudover var fyldet meget fint. Burgeren var ret greasy med en god, smagfuld mayo og baconen var god og salt. Salaten var desværre virkelig bitter, hvilket var ret gennemtrængende for burgerens smag. Osten var udemærket, men gjorde ikke noget videre væsen af sig. I min verden må den gerne smage af lidt – ellers kan man lige så godt undvære den.

Cocks&Cows4

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Friskhed
Indpakning
Samlet:

Kyllingeburgeren var dejlig saftig. Kyllingen var skåret i tynde, let håndterbare og velstegte stykker og havde en god smag. Denne var krydret med korriander og en mangodressing, der desværre var “sevet” ned i bollen og havde gjort den lidt blød og sjasket.

Dippene – både estragon og chili mayo – var dejlige og smagte godt igennem.

Derfor var Cock’s & Cows altså desværre ikke en særlig god oplevelse som takeaway. Mange af hoved-bestanddelene fejlede: fritter, bøf og indpakning, og det trækker ned.

Det er dog tydeligt at smage, at der bliver brugt gode råvarer i deres burgere, og netop derfor er det synd, at bollen og fritterne ikke tåler transporten.

Bestil en burger fra Cock’s & Cows igennem RoomService her.

Takeaway-testen: Cock’s & Cows3.3571428571429Pigen2014-04-20 19:23:06I min optik bør en takeaway-burger kunne spises med fingrene, og selvom Cock’s & Cows’ burgerbolle faktisk er én af de bedre, formår den altså ikke at opfylde formålet som “indpakning” omkring resten af burgeren. Og det trækker bedømmelsen ned.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ditte Tagmark
  23/04/2014 at 13:07

  Kan du ikke anmelde Grill Royal? 100,- er rørende billigt for en frokost jo!

  • Reply
   Pigen
   27/04/2014 at 13:59

   en står bestemt på todo’en, kan du tro! :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.