Anmeldelser Burger

Første forårsaften på Høeg’s

Høegs

Klassisk Vesterbro

Høeg’s, der ligger på hjørnet af Enghavevej og Sundevedsgade på Vestebro, fik nye ejere for godt et år siden og siden da har caféen fået et pænt løft. Der serveres stadig traditionelle café-retter, og udefra kan spisestedet næsten forveksles med en bar, med den dunkle belysning, og festlige, fadølsdrikkende gæster ved de opstillede borde og bænke.

Og det var lige præcis, hvor vi selv valgte at sætte os denne første forårs-mandag i april. Måske en anelse køligt, men med jakkerne på føltes det befriende endelig at være sluppet fri af frostens fangeskab. Det dejlige selskab om bordet, livet på gaden og den Vesterbro’ske vibe har med garanti tilføjet lidt ekstra til den fine mandags-oplevelse.

Høeg’s serverer morgenmad bestående af alt fra havregrød til Egg Benedict og til frokost og aften kan man få en håndfuld udvalgte retter fra stegt flæsk og bøfsandwich til Chevre Chaud og risotto. Desuden bliver 3-4 retter på menuen skiftet hver første mandag i måneden.

Udenfor er stilen meget Vesterbro og rå med de enkle borde og bænke, mens der indenfor er hyggeligt dekoreret med finurlige loppefund og “chillet” musik i højtalerne, så man næsten glemmer Enghavevejs trafik.

Dommen fra de sultne piger

Vi er en gruppe forventningsfulde (og sultne) piger denne aften, som begejstret tager imod da de fire burgere bliver serveret. Burgeren er komponeret af en sprød bolle smurt med hjemmegjort mayo, saftig bøf med smeltet cheddar, toppet med bacon, salat, tomat, rødløg og en agurk, som jeg mistænker for at være en anelse syltet eller fra en agurkesalat. Hertil serveres smalle, godt sprødstegte fritter og hjemmerørt aioli.

Høegs 2

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Smagen i burgeren var dejlig og kompositionen tæt på perfekt. Bollen var en anelse bombastisk og bøffen lidt for gennemstegt, mens de let syrlige agurker var sprøde, som var de friske, mens de samtidig tilføjede den nødvendige syre til burgeren.

Både mayo og aioli (for jeg tror det var to forskellige) var dejlige og fritterne tæt på perfekte. Alt i alt en rigtig fin caféburger til 119 kr.

Høeg’s er et super spisested, og eftersom jeg indtil nu stadig kun har prøvet burgeren, må jeg vist tilbage og teste deres risotto, stegte flæsk eller chevre chaud ved lejlighed.

Høegs 3

Høegs 5

Høegs 6

Lokation

Høeg’s ligger på Enghavevej 20A på Vesterbro, find dem her.

Første forårsaften på Høeg’s3.4375Pigen2013-04-17 14:04:48Det er næsten blevet en fast tradition at tage på Høegs inden en koncert i (Lille eller) Store Vega. Siden de nye ejere kom til har den klassiske Vesterbro-beværtning fået et nøk op, hvilket også gør sig gældende for caféens okseburger.

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Her skal du spise burgere inden eller under Distortion-festerne - Pigen & Pomfritten
    29/05/2013 at 16:07

    […] den plejer, hvor du kan spise deres ganske fine burger, som du også kan læse en anmeldelse af hér. Hvis stemningen er til det, holder Høeg’s åbent til de sene […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.