Anmeldelser Morgenmad

Dyrehaven – en lille perle på Vesterbro

Cafe-Dyrehaven2

Det er svært at give Café Dyrehaven et prædikat. For selvom den kalder sig “café” er stemningen – og klientellet – meget langt fra københavnske spisesteder i samme kategori. Der er hygge, hjertevarme og plads til alle, og så er der naturligvis også proppet med hippe vesterbro’ere.

Cafe-Dyrehaven4

Hvad jeg især bemærkede – og som i dén grad tilføjede til den hjemmelige atmosfære – var, at folk kom og gik i et (hyggeligt, vel at mærke) mylder. Venner, bekendte, familie kiggede lige forbi, fik en kaffe eller en bid mad og smuttede så igen.

Og dette lod sig gøre fordi der på Dyrehaven er en god akustik (jeg var i hvert fald ikke generet af lyden), og fordi den ikke er indrettet som på andre klassiske caféer med 2- og 4-mands borde, men istedet små grupper af runde borde og båse, hvor man fint kunne klemme sig ned, hvadenten man var få eller mange. Et klart plus!

Menukortet er holdt simpelt til enkle retter . Til morgen, fra 10-12 i weekenden, kan du fx få en oste- eller avokadomad, Æg Benedicht eller en morgenmadstallerken med det hele. Du bestiller og betaler i baren og serveringen går hurtigt. Og så er kaffen billig (læs: billigere end mange andre steder) – køb kandekaffe for 10 kr. eller en americano til 22.

Cafe-Dyrehaven

Min anmeldelse
Mad
Drikke
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Vi bestilte Æg Benedict, som var fint anrettet på en skive ristet rugbrød, med en passende mængde sauce, en lækker salat og perfekt porcherede æg.

Et mættende måltid for to tøser med et par ginger ales til og to cortados til slut. Alt i alt en pris på 113 kr./dame, som var helt og aldeles iorden.

Om aftenen kan man få sprængt oksespidsbryst, bagt ørred eller rodfrugtssuppe – og dét skal jeg også prøve en dag.

Jeg er, som man måske kan læse, stor fan af Dyrehaven og kan slet ikke forstå, jeg ikke har været forbi noget før. Stedet er populært, og måske var vi heldige lige at finde et bord. Men de tager ikke reservationer, så netop derfor er det fint, at der er en hyppig udskiftning ved bordene.

Cafe-Dyrehaven3

Cafe-Dyrehaven5

Cafe-Dyrehaven6

Café Dyrehaven ligger som sagt på Sdr. Boulevard 72. Tjek deres hjemmeside og se så lige at kom afsted!

Dyrehaven – en lille perle på Vesterbro4.8Pigen2014-03-21 14:00:44Café Dyrehaven har vist efterhånden ligget på Sønder Boulevard i ret mange år – men bare fordi jeg er lidt bagud på nyheden, skal hverken I eller den fine og uhøjtidelige café ikke snydes for en varm og velfortjent anbefaling.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.