Inspiration

Byens Bedste Burger ifølge AOK – men hvad mener du?

AOK

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg sjældent er helt enig med AOKs kåring af netop Byens Bedste Burger. Selvom det er brugerne, der stemmer, så er det jo AOK, der har udvalgt de nominerede. Og de er, i min optik, desværre sjældent særligt opfindsomme.

Nomineringerne er dog samtidig en god anledning til at udveksle lidt meninger om byens burgere. Ifølge AOK står valget mellem nedenstående fem, klassiske bud.

 • Halifax
 • Cock’s & Cows
 • Vesterbros Originale Burgerrestaurant
 • Greasy Spoon
 • Nose2Tail

Jeg vil selvfølgelig opfordre dit til at stemme på din favorit blandt de ovenstående – du kan stemme på AOKs Byens Bedste Burger her.

Men jeg vil også meget gerne høre din uforbeholdne mening om nomineringerne og dit bud på, hvem der burde figurere på listen.

Personligt mener jeg selvfølgelig at både Sokkelund og Salon 39 mangler på listen – sidstnævnte har iøvrigt, til min store undren, aldrig figureret i deres nomineringer. Tre af de fem ovenstående burgere er dog på min Top 10: Greasy Spoon, Halifax og Nose2Tail.

De tidligere års vindere i burger-kategorien har været MASH (2011), Cock’s & Cows (2012) og Halifax (2013).

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  BurgerJunkie
  04/05/2014 at 15:12

  Cocks & cows tabte mig for 1½-2 år siden. For dyrt i forhold til kvaliteten du kan få andre steder, samt en meget mere varierende kvalitet end tidligere.

  Vesterbro’s er cocks & cows redone, bare med lidt mindre charmerende rammer. De mangler bare lidt at lege lidt mere med menuen nu og da.

  Ikke prøvet greasy spoon, endnu.

  Nose2tail var godt… rigtig godt, men den æbleflis røgede bacon var næsten så kraftig at den overtog hele burgeren. Den kunne godt have brugt lidt mere balance.

  Halifax har de sidste 2 gange jeg har været der, været uovertruffent i forhold til selve burgeren. Dog ville de have rigtig godt af at indtage den mere “populære” måde at have menuen på, på de nyere burger restauranter med mulighed for at bestille burger + sides individuelt istedet for kun at sælge det som en kombo. For selvom jeg er en fyr og rigtig glad for pomfritter. Så foretrækker jeg i dag en burger per person + dele onion rings og dele pommes to/tre personer imellem.

  Men udover cocks and cows, så syntes jeg at det er velfortjente nomineringer. Selvom jeg ikke er sikker på at nogle af stederne serverer den absolut “bedste” burger efter mit hoved i københavn. Halifax har kombinationerne og fyldet, nose2tail har bollen og baconen kombiner de to og jeg ville være i himlen. :-)

 • Reply
  Karoline Bender
  04/05/2014 at 22:25

  Madklubbens nye restaurant på Kongens Nytorv, Grill Royal, holder hele vejen. Fantastisk oplevelse både på burger og restaurantfront. Virkelig god og lækker burger og præsenteret æstetisk rigtig flot. Desuden er restauranten virkelig en oplevelse. Designerstole, lækre linjer og meget venligt personale gør dette til en virkelig værdig frokostrestaurant i centrum… Hvem gider Burger King og McD, når du for blot 100 kroner kan få sådan en god oplevelse?

  • Reply
   Pigen
   05/05/2014 at 15:16

   Fedt! Jeg må virkelig snart forbi!

 • Reply
  Thomas
  07/05/2014 at 15:02

  Skal du ikke forbi Timm Vladimirs-Eurovision stand og have dig en burger? Den lyder helt vildt lækker.

  • Reply
   Pigen
   11/05/2014 at 12:00

   Det lyder det bestemt som om, jeg burde have været – men jeg nåede det desværre ikke. Tak for tippet ellers.

 • Reply
  Julie Klint
  09/05/2014 at 09:49

  Jeg syntes ikke aok har været særlig originale ift. valget af bruger restauranter. Hvad med Haché- fantastiske bruger, bedre end Halifax til de samme priser. Selvom jeg ikke er tilhænger af konceptet så laver Hot Buns faktisk nogle af de bedste burgere jeg har smagt i København til dato. Derudover laver MASH faktisk også burgere til en pris der er overkommelig og de er også fantastiske!

 • Reply
  Steffen
  12/05/2014 at 22:32

  Det er læserne der nominere, hvem der skal være med i “finalen”, så det er læsernes egen fejl, at de gode steder ikke figurer på listen, Lidkoeb mangler f.eks. på deres cocktail bar liste.

  Så man kan diskutere, hvor brugbar konkurrencen/prisen er, da folk kun stemmer på de steder de har været, det er lidt ligesom musikpriser hvor det er seerne der stemmer, du kan være 100% på, at Bieber vinder alt.

  Med det sagt, så synes jeg AOK har udspillet sig selv for længst, da deres side har virket som en nord koreansk bygget bil i flere år og man kan finde bedre info andre steder (f.eks. her).

 • Reply
  Sarah
  30/10/2014 at 22:24

  Jeg er ret vild med Bronx Burger – og så serverer de bla sweet potato fries. Det er jeg ikke løbet ind i andre steder.

  • Reply
   Pigen
   04/11/2014 at 13:28

   Jeg har desværre ikke været så heldig på Bronx, men det lyder da som om jeg bør tage forbi og smage deres sweet potatoes.

 • Reply
  stefan
  23/01/2016 at 22:07

  jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor cocks and cows vandt. jeg har været der 3 gange, og hver gang er jeg blevet virkelig skuffet, bøffen og brødet var virkelig tørt- men deres fritter er til gengæld geniale.

  so far af de burger steder jeg har været (hvis man skulle gå efter burgeren) mener jeg er halifax er nummer et. jeg er aldrig skuffet. jeg ville nu bare så inderligt ønske at de ville skifte deres tykke kedelige fritter ud med nogle sprøde curly fries i stedet :D

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.