Det sker

Husk Restaurant Day på lørdag!

Restaurant Day

Madfestivallen Restaurant Day løber igen af stablen på lørdag d. 16. november – faktisk både på Sjælland, Fyn, Bornholm og i Jylland. Så der er ingen grund til ikke at stille sulten med én (eller flere) af de mange forskellige madoplevelser. Konceptet er enkelt: alle kan åbne deres egen restaurant for en dag.

Restaurant Day2

Restaurant Day i København

Langt de fleste restauranter åbner dog i København og det er også hér jeg vil drage ud og forkæle mine smagsløg. I august blev jeg lokket forbi Under Træet på Frederiksberg – dengang til sous vide-burgere, subs og hjemmebryggede øl, mens den på lørdag står på doughnuts, churros og varm chokolade. Og efter mit sidste besøg at dømme, er det klart et sted, der er værd at lægge vejen forbi.

Restaurant Day5

Sønderjysk kaffebord, baconbiks og osso buco

I august nåede jeg desværre ikke at afprøve flere fine madoplevelser, men det er bestemt målet i år. Det lød i hvert fald som om, jeg var gået glip af lidt i august. I år kan du komme til Sønderjysk kaffebord i Rødovre, spise slow cooked osso buco på Østerbro, eller slå vejen forbi Pigespejdernes BaconBiks i indre by.

Tjek alle restauranterne ud her. Eller besøg Restaurant Days Facebook-side her.

Og se iøvrigt denne fine lille video som inspiration – det ser da hyggeligt ud! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.