Gæsteanmeldelser

Gæsteanmeldelse: Laundromat-præmien indløses

Simone skriver:

For lidt tid siden, var jeg så heldig at vinde en burger date for to på The Laundromat her på bloggen. Det skulle selvfølgelig deles med ingen ringere end min kæreste, der om nogen også sætter lige så meget pris på en god burger. Vi er dog et kritisk par, og bedømmelsen holdt hårdt i det vi fandt ud af, at vi egentlig er lidt forskellige i vores burgersmag, og termer som ”mande burger” og ”kvinder burger” faktisk er reelle problemstillinger.

Laundromat bruger

Vi valgte at tage på The Laundromat på Gl. Kongevej. Det var vores første besøg på den ellers famøse café, der jo er en blanding af vaskeri og spisested. På denne fredag aften, var der dog ikke gang i vaskemaskinerne, hvilket måske var meget godt, da støjniveauet i forvejen var en smule højt. Atmosfæren var dog rigtig hyggelig og ”hjemmelig”, hvilket opvejede det hele.

Vi blev mødt af en ret stresset ekspedient, som ikke helt forstod vores gavekort, hvor vores menu allerede var nedskrevet. vi havde nemlig fået et gavekort til: To burgere efter eget valg, en flaske vin, to kaffe og én(!!) kage. Det med én kage synes vi var lidt sjovt i starten, men det hele gav mere mening da vi fik den. Mere om det længere nede…

Laundromat bruger9

Nåm, hende ekspedienten gav os frit valg mellem bordene, og vi fandt således et lille afsidesliggende hjørne med udsigt til en fin billedvæg med billeder af vaskerier. Very retro.

Vi måtte selv gå op til baren for at bestille. Det synes jeg jo er lidt trist, men igen, det er vist ret normalt på mange caféer?

Vi begge valgte en oksekødsburger, hvor der var fritter og hvidsløgsmayo til. Vi bestilte dog også en ekstra aioli, da vi lever efter devisen om, at man aldrig kan få for meget dyppelse til sine fritter. Vi fik hurtigt vores vin, og maden kom relativt hurtigt bagefter.

Laundromat bruger7

Jeg var ret så overrasket da maden kom. Burgeren lignede jo en overdimensioneret hamburger fra Mc.Donalds – Ingen  smart salat, ingen fancy pancyness – kun grillet bøf, ost, bolle, en blad iceberg, smørelse og en syltet agurk ’on the side’. Kæresten klappede i sine små hænder ved første syn, da han er stor fan af kød uden tøset tilbehør. Og jeg måtte faktisk følge trop. Den burger smagte så g.o.d.t!

Laundromat bruger5

Kombinationen af grillet bøf, cheddar og blød bolle, var rigtig lækker, og selvom burgeren var stor, var der ingen levn. Den store syltede drueagurk, var dog offer for en længere diskussion – jeg synes det var lækkert med at syrligt indslag til det søde og salte, hvorimod kæresten synes den var grim og overflødig. Ja ja, det er jo en smagssag.

Jeg er lidt splittet, da alle mine forestillinger om, at en god café burger indeholder masser salat og andre festlige indslag, faldt lidt til jorden. The Laundromat serverer en ægte ”Mande Burger”, og det er nogen til, og andre ikke.

Laundromat bruger6

Fritterne – som er min helt store passion ved sådan en burgeroplevelse – levede som det eneste ikke op til den høje burger standard. De var melede, kedelige og ikke særligt sprøde. Mit pommes frites-hjerte græd.

Aoili og hvidløgs mayo var ellers virkelig lækre, så det var ærgerligt at fritterne ikke helt fulgte med.

Laundromat bruger3

Efter en flaske vin og en hel burger, var vi helt stopmætte og her slog der mig, hvorfor én kage var nok. Vi ville dog have den. Valget stod mellem en heftig chokolade fætter og en saftig gulerodskage.

Vi valgte den sidste og ind kom et stort stykke, som var saftigt og lækkert og meget bastant. Det blev derfor ikke til mange bider, før vi simpelthen måtte smide håndklædet i ringen. Efter burger, fritter, vin, kaffe og kage, kunne vi nærmest trille hjem. Mætte og glade på sådan en halvkold fredag aften. Vi skal helt sikkert tilbage en anden god gang.

Laundromat bruger2

Min anmeldelse
Bøf
Bolle
Fyld
Fritter
Tilbehør
Betjening
Stemning
Value for money
Samlet:

Vurderingen: Bøffen var dejlig saftig og smagte dejligt grillet, hvilket passede godt til den søde, bløde bolle. Selvom det spartanske fyld passede godt til netop denne type burger, kunne jeg nok godt have brugt lidt ”mere”. Jeg ved ikke helt hvad, men det ene iceberg glad, gjorde burgeren lidt trist at se på.

Fritterne skuffede, men den lækre og hjemmelavede dyppelse fjernede den melede smag. Betjeningen var fin nok, og stemningen var hyggeligt om end lidt støjende. Det er så blot min vurdering, kæresten gav burgeren 5,5 over hele linjen, så tag endelig manden med hvis I skal forbi The Laundromat, han vil elske dig for det.

Laundromat bruger8

Tak til Simone for den fine anmeldelse!

Jeg håber på et tidspunkt at kunne udlodde flere lækre burgere til jer læsere. Indtil da kan du gense konkurrencen om en burger-aften på Laundromat Café hér.

Gæsteanmeldelse: Laundromat-præmien indløses4.0625Pigen2013-07-11 22:33:15I sidste måned satte jeg hér på bloggen en burger-aften på Laundromat Café på højkant. Vinderen, Simone, har indløst præmien og været så sød at skrive om sin oplevelse – og det lyder bestemt som om jeg selv skal forbi og prøve deres burger inden længe!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.