Konkurrence

Konkurrence: Vind en burger-aften på Laundromat Café

laundromat_konkurrence3

[highlight]OBS! Konkurrencen er afsluttet[/highlight]

Der er vist ingen tvivl om, at jeg er rigtig glad for burgers. Og jeg elsker at dele mine oplevelser her på bloggen, – men jeg er samtidig ligeså ivrig efter at høre om din bedste burgeroplevelse.

Det ville derfor glæde mit lille burger-hjerte, hvis du vil dele en burger-historie med mig.

Som en lille motivator stiller jeg en burgeraften for to på højkant. Jeg blev for nyligt kontaktet af Laundromat Café, som gerne ville tilbyde mig et måltid mad på én af deres tre caféer i København. Men jeg spiser jo så frygtelig mange burgers i forvejen, så hvorfor ikke hellere forære dette fine tilbud til én af jer læsere?

Jeg har godt nok ikke selv testet deres burger endnu, men med budskabet “life’s too short for bad burgers” hængende på væggen, er mine forventninger naturligvis høje.

Du kan vinde:

 • Valgfri burger for to personer (hamburger/veggieburger/chickenburger)
 • Tilhørende drikkevarer (ex en flaske vin, to øl eller sodavand)
 • Kaffe & kage for to til dessert

Du vælger selv hvornår burgeren skal spises, og om den skal spises på deres café på Gammel Kongevej, Elmegade eller Århusgade i København. Læs mere om Laundromats caféer her.

Alt du skal gøre for at vinde, er:

1) Lægge en kommentar på dette indlæg med en lille historie om din bedste burgeroplevelse eller dit bedste burgertip (en beskrivelse af burgeren/stedet, samt en begrundelse for valget)

2) Like mig på Facebook og dele dette indlæg

Konkurrencen løber indtil søndag d. 2. juni kl. 12.00, hvorefter der udvælges en vinder umiddelbart efter.

Gør mig ekstra glad

Det er bestemt ikke et krav, men jeg kunne utrolig godt tænke mig, at vinderen af konkurrencen skriver en lille anmeldelse om præmien, altså Laundromats burger. Det eneste krav er en lille tekst, et par billeder af burger og fritter, samt en anmeldelse af følgende elementer: bøf, bolle, fyld, fritter, tilbehør, servering, stemning og value-for-money.

Jeg er spændt på at høre om jeres burger-oplevelser og glæder mig til at glæde én af jer med dette lille treat!

Kærlige burger-hilsner fra

name

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Amalie
  19/05/2013 at 20:06

  Hej. Tak for en rigtig fed blog!
  Den bedste burger jeg har fået har i hvert fald været på Halifax. De har nogle virkelige gode burgere og mange forskellig varianter, så man går aldrig skuffet derfra. Jeg har aldrig Laundromat endnu, så jeg vil selvfølgelig meget gerne vinde ;-)

  • Reply
   Pigen
   20/05/2013 at 12:41

   Hej Amalie
   Tak for dit input – jeg har besøgt Halifax mange gange og er helt enig i at de laver rigtig gode burgers. Jeg har dog ikke fået anmeldt dem endnu, så de står højt på todo-listen :)

 • Reply
  Charlotte
  20/05/2013 at 12:28

  Min bedste burgeroplevelse er fra New York, hvor jeg var på en burgerrestaurant, som hed Good Stuff Diner. Jeg var der med min datter, og vi jagtede en ‘rigtig’ amerikansk burger, og dét var det. Scenariet var også rigtigt. Vi sad, som man altid gør i amerikanske film, over for hinanden i en lille bås med plastikpolstring på sædet. Og burgeren var helt perfekt med en lækker bøf, rigtig cheddar ost, bacon, frisk salat, skønne pomfritter og masser af mayonnaise og ketchup. Det hele var super lækkert og helt rigtig ‘amerikansk’.

  • Reply
   Pigen
   20/05/2013 at 12:45

   Hej Charlotte
   Det lyder som den perfekte burgeroplevelse! :) Jeg skal selv til New York i september, så da kan det da være jeg lige skal et smut dér forbi. Flere burgertips til NY modtages gerne.

 • Reply
  Jannik
  21/05/2013 at 22:09

  Jeg er på kur og prøver derfor at holde mig fra kulhydrater. Når det så er sagt vil jeg ikke opgive lækre sager som en burger og pomfritter. Dog er det ikke på traditionelvis.

  Jeg har derfor lavet mine egne burgere på grillen med portobello svampe som bolle, lækkert friskt hakket kød fra Slagter Lund, frisk agurk salat (lidt alla den på du beskriver på bloggen. Jeg glæder mig til at prøve din chili agurk salat), bløde løg med lidt olie, svampe, balsamico.

  Det kan godt være det lyder kedeligt for nogle, men for mig som kæmper med at smide de sidste kilo var den fantastisk!

  -God aften

  • Reply
   Pigen
   21/05/2013 at 22:25

   Hej Jannik

   Tak for et super inspirerende tip! Jeg er jo godt nok en traditionel burger-pige, som helst ikke skærer den bløde bolle og sprøde fritter fra, men dit bud på et alternativ lyder altså godt nok lækkert.

   Måske ville det heller ikke være helt skidt for mig at forøge mig med en lidt sundere version, – inden jeg selv ender med at skulle kæmpe med kiloene :D

 • Reply
  Simone
  24/05/2013 at 15:32

  Det ville være åbenlyst at sige Halifax eller Cocks and Cows – de er i sandhed også fantastastiske, men det er som om der altid mangler en lille detalje. Det være sig en for tyk bøf, for meget løg, for lidt mayo eller det værste; fritter der ikke har fået nok.
  Derfor må jeg nok sige at den bedste burgeroplevelse var, da jeg satte mig for at lave min helt egen komprimerede version af alt det bedste: En luftig ciabatta burgerbolle, en krydret barbecue bøf der ikke var for tyk(og med lidt hakkede soltørrede tomater), mayo og chipotle, alt det grønne pånær friske agurker(de hører bare ikke til i en rigtig burger, og blev derfor erstattet af fintsnittede drueagurker), og det bedste af det hele – karameliserede løg. Det blev en symofni af krydret, spicy, surt og sødt.
  Der blev serveret hjemmelavet fritter til, men som det altid er med brugere, er det plads til forbedringer. Derfor vil jeg næste gang også lave løgringe til… mmmh!

  Tak for en god blog(og instagram) der altid frembringer syndige madlyster :)

  • Reply
   Pigen
   24/05/2013 at 15:59

   Tak for dit input, Simone. Jeg kunne ikke være mere enig!
   Det er netop også grunden til at jeg har sat jagten i gang efter den bedste burger – for jeg kan altså ikke stille mig tilfreds med Halifax’ eller Cock’s & Cows som byens bedste!

   Og input som dit giver mig da en ufattelig lyst til at lege lidt med chipotle, karameliserede løg eller løgringe :) Du har helt ret – der skal være en tilpas kombi af krydret og spicy, surt og sødt.

   Og tak for den søde kommentar til slut – det er jeg glad for at høre! :)

 • Reply
  Tine
  28/05/2013 at 13:20

  Min bedste burger-oplevelse er noget atypisk og et sandt bevis på burgerens mangfoldighed og dermed dens ret til at udfylde en nøgleposition i en sund og varieret kost. Vi skal tilbage til 2010 hvor jeg en lun forårsdag i Istanbul står med turens første, men bestemt ikke sidste, lune fiske-burger i hånden. Nej, hvor var den god. Bollen var både blød og sød, og var lige hevet ud af ovnen. Fisken var stegt, hvilket gav en god crispy modsætning til den bløde bolle. Råt, stærkt og surt blev tilføjet i form af løgsalat, frisk chili og orientalsk syltede agurker og gjorde hver mundfuld fuldent. Når man engang imellem kiggede op fra sit festmåltid, havde man den mest fantastisk udsigt over Bosporusstrædet og den gamle, fine båd hvorfra alle burgerne blev langet over rælingen af en ældre fisker. Meget idyllisk og en yderst lækker burger – et must når Pigen på et tidspunkt finder sig selv i Istanbul :-)

  • Reply
   Pigen
   29/05/2013 at 09:22

   Mums! Hvor lyder det helt fantastisk! Jeg har faktisk aldrig selv smagt en fiske-burger – måske fordi jeg, ligesom kyllingeburgeren, ikke rigtig mener den er en “rigtig” burger. Men dén beskrivelse, du hér kommer med – løgsalat, chili og orientalske agurker – lyder som et perfekt match til fisken.
   Jeg får i hvert fald lyst til at prøve at lave noget lignende selv. Men det bliver selvfølgelig svært at matche den autentiske setting i Istanbul ;)

 • Reply
  rene agergaard
  29/05/2013 at 20:32

  den bedste burger får man i Odense på Bull(http://www.bullburger.dk/), hvor det er meget traditionel burger der bare smager godt, og de er store og med en god kvalitet i råvarerne. en lille side historie er at det er startet af en med arbejder på Lindø værftet, der blev træt af at han ikke kunne få en ordentlig burger efter fyraften

  • Reply
   Pigen
   30/05/2013 at 09:38

   Hej Rene
   Tak for din besvarelse – det lyder som et sted man bør kigge forbi, hvis man kommer til Odense :)

 • Reply
  pia volder handt
  29/05/2013 at 21:00

  Min bedste burgeroplevelse foregik på Burgerking i Køge(Transportcentert). Burgerking i Køge begyndte at holde døgnåbent og i den anledning gav de alle som mødte op i nattøj gratis menuer. Min familie og jeg troppede op i nattøj(som de eneste på det tidspunkt)og vi blev både fotograferet og fik gratis mad. De andre kunder syntes at det var sjovt, og spurgte hvorfor vi var mødt op i nattøj.Det var en sjov oplevelse, som vi stadig griner over.

  • Reply
   Pigen
   30/05/2013 at 09:39

   Hej Pia
   Tak for din historie. Haha, det lyder som en sjov oplevelse! :)

 • Reply
  Pia Hansen
  29/05/2013 at 21:58

  den bedste Burger oplevelse jeg har haft, var på Halifax, der for man en burger lige efter sin egne smag, og så er den saftig og smager som en drøm, min Kæreste og jeg tog derhen en lækker sommer eftermiddag da vi havde hørt så meget om den, og da vi ankom og fik tildelt vores plads, kom vi til at sidde ved siden af 3 gutter, tror vist de havde fået så hatten passede, helt ædru var de ihvertfald ikke, men de underholde hele Halifax med deres sjove bemærkninger om div burger så min kæreste med munden fuld af mand kom til at grine så manden spruttede ud af ham, det fik det meste af halifax til at dø af grin over…. selv glemmer vi aldrig den oplevelse og hver gang vi tænker tilbage på det griner vi stadig :-)

  så hvis nogen skulle få lyst til verden bedste Burger så besøg Halifax de er guld værd :-)

  • Reply
   Pigen
   30/05/2013 at 09:41

   Hej Pia
   Tak for din besvarelse. Det lyder som en dejlig aften :)

 • Reply
  Du kan stadig nå det! - Pigen & Pomfritten
  01/06/2013 at 12:47

  […] stadig nå at være med. Alt du skal gøre er at kommentere din bedste burgeroplevelse med mig på dette indlæg, like mig på Facebook og dele indlægget, så deltager du i konkurrencen […]

 • Reply
  Gæsteanmeldelse: Laundromat-præmien indløses - Pigen & Pomfritten
  11/07/2013 at 22:33

  […] Jeg håber på et tidspunkt at kunne udlodde flere lækre burgere til jer læsere. Indtil da kan du gense konkurrencen om en burger-aften på Laundromat Café hér. […]

 • Reply
  steel targets
  22/07/2013 at 00:53

  I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one these days.

  • Reply
   Pigen
   22/07/2013 at 10:26

   Thanks for the kind words – do you get any from the danish? ;)
   It’s a theme called Bueno, that I’ve customized myself.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.