About

Pomfritpigen er tilbage – med fornyet appetit

Jeg havde aldrig troet det skulle eller kunne ske! Men jeg har vist gennemgået det, man måske kan kalde en slags pomfritkrise (indsæt abe-emoticon, der holder sig for munden hér). Jeg har simpelthen været mæt – på fritter, på burgere, på blogging og anmeldelser. Det lyder helt skørt, ja. Men derfor har der også været uendelig stille på bloggen – Pomfritpigen har simpelthen måttet slå mave.

Men nu er jeg tilbage! Bloggen har (tiltrængt) fået en lille malerpensel, kameraet er støvet af og jeg har fornyet appetit.

Tanken er faktisk – måske en anelse overmodigt – at få genbesøgt mange af de gamle favoritter, for at sikre, at de stadig holder. Min anmeldelse af Salon 39 er fx tilbage fra 2013; jeg besøgte Tommi’s i 2014; og der må være sket ændringer til både det værre og det bedre på de år. Imens der også er kommet et utal af nye burgerbarer til. Så det er på tide med et reset.

Derfor må I lige bære over med, at der er syvhundrede ting, der ikke lige fungerer. Jeg er i efterårsrengøringen (selvfølgelig) bl.a. også lige i gang med lige at udskifte plugins – herunder særligt mit review-plugin. Og den slags er ikke uden udfordringer..

Men det vigtigste er vel også appetitten. Bare det, at sidde her og gennemse gamle anmeldelser af burgers, shakes, fritter gør mig faktisk sulten. Så må alt det tekniske ligesom følge med, når tid er.

Og nu til det store spørgsmål, for jeg tror sørme, jeg skal ud og have en burger i aften: Hvor skal jeg lægge ud?

Jeg har faktisk været på Gasoline Grill, som efter min optik er den bedste burger i byen pt. Jeg har bare aldrig fået skrevet anmeldelsen, så planen er lige at lægge vejen forbi igen og opfriske indtrykket. Det samme gælder Yo Burger. Men hvad har jeg ellers misset?

Ps. Jeg tyvstartede lidt i sidste uge med et genbesøg hos Mad & Kaffe, som har forbedret deres burger betydeligt. Forvent derfor snart en opdateret anmeldelse derfra.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Signe
  12/10/2016 at 17:03

  Prøv grillbøffen på nørrebro! :-)

 • Reply
  M.
  13/10/2016 at 00:01

  Du kunne også lave en anmeldelse af Jagger :)

  • Reply
   M.
   13/10/2016 at 00:03

   Hov, det har du jo allerede gjort! Tænkte godt, at du ville synes om den.

   • Reply
    Pigen
    13/10/2016 at 13:42

    Ja, jeg har nemlig – og den er fantastisk! Jeg har faktisk også prøvet både YOburger og Gasoline Grill, men ikke fået skrevet en anmeldelse af dem (endnu). Men hvis du kan lide Jagger, vil du stensikkert også kunne lide dem ;)

 • Reply
  Mad & Kaffes æstetiske burger har fået smagen med - Pigen & Pomfritten
  13/10/2016 at 16:16

  […] sagt er Pomfritpigen tilbage efter snart et par år med mangel på appetit og istedet fuld af dårlig samvittighed (over ikke at […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.