Forretter Opskrifter

Laksebidder med purløgscreme

Laksebid

Påsken blev tilbragt med venner og familie i sommerhus. Og da der i weekenden forinden blev høstet dejlig stenbiderrogn, havde vi bestemt håbet på at kunne nyde samme forret denne weekend. Men ak, kutterne havde ingen stenbidere i nettet.

Min veninde fik dog istedet improviseret en fabelagtig (omend ret simpel) forret sammen: laks og purløgscreme. Og grundet det lidt daggamle ciabatabrød, valgte hun at stege det på panden i olivenolie, hvilket gav retten et sprødt touch.

Man tager:

  • God, røget laks
  • Et par skiver brød
  • Grøn salat
  • Lige dele Philadelphia og creme fraiche
  • En håndfuld hakket/klippet purløg
  • Salt og peber
  • Citron

Rist brødet i olie på en varm pande. Skær og anret laksen på en bund ristet brød og salat. Bland Philadelphia, creme fraiche og purløg og smag til. Dryp retten med lidt citron og servér.

Laksebid 3

Laksebid 2

laksebid

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.