Det sker Festival

Foodie på Festival

northside10

Ganske ufrivilligt var jeg ikke på Roskilde sidste år. Ikke fordi det har været en årelang tradition – jeg var faktisk en “late bloomer” og var på min første Roskilde Festival som 25-årig, men så har jeg faktisk også været der siden. Jeg elsker musik; jeg elsker mad; og jeg elsker den vibe, der opstår, når så mange, glade mennesker mødes omkring så enkelt et formål: at more sig med hinanden.

Så selvom Mallorca-familieferien sidste år var aldeles fantastisk, så manglede der altså lidt fest og ballade i mit sommerprogram. Den værste trang fik jeg dog stillet på Northside. Men nu er jeg tilbage, og glæder mig helt ustyrligt til Stones, Stevie, Outkast, Drake, Darkside, Haim, Moderat, Major Lazer, Lykke Li og alle dem, man først får øjnene op for, når de står på scenen.

Mit madprogram på Roskilde

Men imellem al den dejlige musik, skal der naturligvis spises noget mad. God mad. Greasy mad. Masser af mad! Jeg havde en ambition om at lægge mig et mad-program. Men jeg er så begejstret for musikken, at jeg hellere vil lade den drive mig rundt.

Samtidig har jeg absolut ikke haft tid til at sætte mig ordentlig ind i madscenen – desværre. Der er jo et væld af events og et arsenal af køkkener, der skal prøves af, men mit fokus kommer med al sandsynlighed til at ligge på burgere. Og der er ikke så lidt af vælge imellem.

På min todo-liste står naturligvis Skiburger og Dixie Burger, som sammen med Mama’s Corner sidste år var blandt de højest ratede igennem Roskildes mad-app, APPetizer, som jeg også glæder mig ret meget til at prøve af i år.

wpid-wp-1403982762323

Jeg har endvidere hæftet mig ved anbefalelsesværdige burger hos Burger in a Hole, Brazil, The Circus, Time-Out og Kristinedal, og jeg vil løbende poste billeder og anbefalinger på Instagram og Facebook.

#rfburger

Men jeg forestiller mig også, at I er en del, der skal ud og smage en burger eller to på Roskilde, så fortæl mig endelig om jeres planer og del jeres oplevelser. Jeg opfordrer hermed til at vi tager hashtagget #rfburger i brug – jeg vil elske at se billeder af jeres Roskilde-burgere!

Sidst men ikke mindst håber jeg selvfølgelig også at få andet end burger-oplevelser med hjem. Og derfor håber jeg også at nå forbi Kiin Kiin, Meyers, Gringo Nachos, Spaghetti Boden og meget andet godt.

God festival!

169349_10150893835107251_15534773_o

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Kunne Roskilde så finde ud af at lave pomfritter? - Pigen & Pomfritten
    10/07/2014 at 17:13

    […] netop som jeg havde forudset, var der meget lidt tid til at udforske madscenen for mit vedkommende, selvom denne også var […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.